Elif: Η Αρζού δίνει λίγο φάρμακο στην Ελίφ και τη βάζει για ύπνο
Media

Elif: Η Αρζού δίνει λίγο φάρμακο στην Ελίφ και τη βάζει για ύπνο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Νουρτέν πηγαίνει στο νοσοκομείο να ελέγξει την Ελίφ αλλά δεν τη βρίσκει στην εντατική.

Ρωτάει το προσωπικό αλλά και εκείνοι δεν ξέρουν που είναι. Η Νουρτέν πηγαίνει στο κτήμα και μαλώνει τη Σεχέρ επειδή δεν συνειδητοποίησε ότι η Αρζού βρήκε το σημείωμά της με αποτέλεσμα να απαγάγει την Ελίφ. Η Νουρτέν και η Σεχέρ σκέφτονται πως ίσως την πήγε στο σπίτι του Νετζντέτ και αποφασίζουν να πάνε εκεί. Η δίκη του Σελίμ είναι την επόμενη μέρα. Δεν θέλει να δει στην αίθουσα τη Ζεϊνέπ γιατί είναι πληγωμένος από τη συμπεριφορά της.

Το επόμενο πρωινό, ο δικαστής, μετά την ηχογραφημένη ομολογία του Νετζντέτ, αφήνει ελεύθερο τον Σελίμ. Ο Κενάν και η Αλιγιέ είναι πολύ ευτυχισμένοι. Η Ζεϊνέπ πιστεύει πως ο Σελίμ θα αφεθεί ελεύθερος εξαιτίας της αλλαγής της κατάθεσης του Ερκούτ και δεν πηγαίνει στο δικαστήριο επειδή δεν θέλει ο Ερκούτ να θυμώνει και αλλάξει γνώμη. Στη συνέχεια η Ζεϊνέπ μαθαίνει τα καλά νέα από τον δικηγόρο της και μοιράζεται τη χαρά της με την Τουλάι.

Η Αρζού δίνει λίγο φάρμακο στην Ελίφ και τη βάζει για ύπνο. Την κρύβει στο δωμάτιο της, στο σπίτι του Νετζντέτ. Καθώς ψάχνει για ένα όπλο από τη συλλογή του Νετζντέτ, τη βλέπει η Γκόντζα και τη ρωτάει τι κάνει εκεί. Η Αρζού της ζητάει να την αφήσει ήσυχή και στη συνέχεια παίρνει την Ελίφ κρυφά και φεύγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved