MasterChef: Η Άλκηστις  «πήρε το όπλο της»- Ποιον θέλει για νικητή;
Media

MasterChef: Η Άλκηστις «πήρε το όπλο της»- Ποιον θέλει για νικητή;

Η Άλκηστις δεν κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef και αυτό ήταν κάτι που της στοίχησε. 

Η παίκτρια με τον έντονο χαρακτήρα και την «κοφτερή» γλώσσα έλεγε τα πράγματα έτσι όπως τα είχε στο μυαλό της.

Αυτό, ήταν κάτι που δεν εκτιμήθηκε!

Απογοητεύτηκες όταν δεν κατάφερες να μπεις ξανά στο παιχνίδι;

«Σίγουρα με πείραξε. Δεν περίμενα όμως να με ψηφίσουν τα παιδιά. Κανονικά, η ποδιά άνηκε σε μένα που είχα το δεύτερο καλύτερο πιάτο. Το έκαναν όμως έτσι, μπήκε η Εύα και μακάρι να φτάσει πολύ ψηλά. Της το εύχομαι ολόψυχα»

Μάλλον σου στοίχισε το γεγονός που τα έλεγες έξω από τα δόντια...

«Ο χαρακτήρας μου είναι ένας. Δεν μπορώ να τον αλλάξω για να μπω σε ένα παιχνίδι ή να προσπαθήσω να γίνω ίδια με τους άλλους. Είμαι ο άνθρωπος που έχει δείξει η τηλεόραση, αλλά όχι τόσο, κακιά. Αυτό που λέτε εσείς ότι είμαι ντόμπρα έχει εκληφθεί ως θρασύτητα»

Τι πιστεύεις για τον Πάνο;

« Ο Πάνος είναι ένας νεαρός μάγειρας με πολύ ταλέντο. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο»

Ο Σταμάτης;

«Ο Σταμάτης είναι ο γίγαντας της καρδιάς μας»

Άλλαξε η γνώμη σου για αυτόν όταν τον είδες ως αρχηγό;

«Εννοείται. Άνθρωπος είμαι και κάνω λάθη. Θα μπορούσε να το παίξει λίγο καλύτερα το παιχνίδι. Απλώς πιστεύω ότι όποιες φορές παρασύρεται»

Για τον Τάσο τι έχεις να μου πεις;

«Καλός μάγειρας. Αυτό»

Για τον Χρήστο;

«Ο Χρήστος είναι η ήρεμη δύναμη του σπιτιού, ένα πραγματικό ταλέντο. Εύχομαι ολόψυχα να πάρει τον τίτλο του Master Chef»

Αυτόν θα ήθελες να δεις νικητή;

«Ναι ή αυτόν ή την Μπουρλόκα»

Γενικώς, προτιμάς όσους έχουν μείνει μακριά από «παρέες»...

«Ναι, γιατί με ικανοποιεί το να μένει κάποιος άφθαρτος μέσα στο παιχνίδι. Είναι καλό να μένεις αυθεντικός μέσα εκεί, να δείχνεις το ήθος και το χαρακτήρα σου. Οπότε, Χρήστος και Μπουρλόκα και γιατί όχι και ο Παντελής;»

Πιστεύεις σε αυτόν;

«Πιστεύω πάρα πολύ. Αν συνεχίσει έτσι, θα φτάσει πολύ μακριά. Είναι από τους ανθρώπους τους οποίους θέλω να κάνω καθημερινά παρέα γιατί μου μαθαίνουν πράγματα. Είναι πάρα πολύ ήρεμος, ζεν... Θα ήθελα να με μάθει αυτόν τον τρόπο ζωής του. Εγώ είμαι σαν να βάζεις έναν ταύρο σε υαλοπωλείο. Θέλω πάρα πολύ να δείχνω και να είμαι ήρεμη, αλλά δεν το καταφέρνω, γιατί πάντα κάτι γίνεται και με βγάζει εκτός εαυτού»

Πες μου για τον Μανώλη.

«Πιστεύω ότι ο κόσμος βλέπει και το αφήνω σε αυτόν, δεν θέλω να πω κάτι. Μαγειρικά είναι και αυτός πολύ ψηλά»

Είχες μαγειρικά κριτήρια;

«Ήμουν από τους παίκτες , που είχαν εξέλιξη. Μπήκα σαν χωριατοπούλα μέσα και ξαφνικά άρχισα να φτιάχνω γκουρμέ πιάτα!»

Πώς τα κατάφερες;

«Όταν ο άλλος με μειώνει ως άνθρωπο και ως μαγείρισσα, τρελαίνομαι. Έβαλα πείσμα και κάθε μέρα έδειχνα βελτίωση και ήθελα να κερδίζω όλες τις δοκιμασίες. Και χάρηκα πάρα πολύ που έχασα από τον Ζαχίρ, αλήθεια, χάρηκα, γιατί ήθελα να δείξω σε όλους στο σπίτι ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει έρθει από ξένο κράτος, έχει μάθει την ελληνική κουζίνα και γιατί να μην κερδίσει;»

Παρ' όλ' αυτά, είδαμε τη Σπυριδούλα, η οποία θεωρείται φαβορί, να τον υποτιμά. Ποιος τη θεωρεί φαβορί;

«Τα social ή ο κόσμος, γιατί δεν έχω καταλάβει. Η Σπυριδούλα μαγειρικά στο παιχνίδι μέσα είναι στάσιμη, με την έννοια ότι γνωρίζει πολλά πράγματα, αλλά δεν δείχνει ανοδική πορεία. Είναι πολύ καλή μαγείρισσα. Στο χαρακτήρα δεν ταιριάξαμε»

Για τον Χαράλαμπο ποια είναι π γνώμη σου;

«Ο εγωισμός του είναι πολύ ψηλά. Θέλει να τα κάνει όλα τέλεια, να προχωρήσει πολύ στο παιχνίδι. Μαγειρικά κατατάσσεται στους καλούς μάγειρες. Εννοείται ότι χρειάζεται εξέλιξη, αλλά είναι από τους ανθρώπους που δεν θα τους περίμενα έξω να κάνουμε παρέα» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved