Η μεγάλη ανατροπή στο Master Chef: Η ψήφος-φωτιά, η έκρηξη και τα δάκρυα της Σπυριδούλας!
Media

Η μεγάλη ανατροπή στο Master Chef: Η ψήφος-φωτιά, η έκρηξη και τα δάκρυα της Σπυριδούλας!

Απόψε στο επεισόδιο του Master Chef τα… αίματα άναψαν, η ένταση ήταν έκδηλη σε κάθε σημείο της ψηφοφορίας των παικτών μέχρι που τελικά ο Σταμάτης έφερε τη μεγάλη ανατροπή. Και τότε ξεκίνησαν όλα στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο λόγος; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Απόψε, οι παίκτες της ομάδας που έχασαν στην ομαδική δοκιμασία, έπρεπε να δώσουν την ψήφο τους για τον συμπαίκτη τους που ήθελαν να μπει σε δοκιμασία αποχώρησης. Εκεί λοιπόν ξεκίνησαν όλα. Τις περισσότερες ψήφους είχε ο Πάνος ενώ ο Σταμάτης είχε ήδη βγει στον «ντάκο» αφού ανέλαβε τις ευθύνες του.

Ο τρίτος παίκτης που θα αντιμετώπιζε Πάνο και Σταμάτη «παιζόταν» ανάμεσα στην Εύα και τη Σπυριδούλα, λόγω ισοψηφίας. Ο Σταμάτης λοιπόν κλήθηκε να επιλέξει ποια από τις δύο θα έθετε απέναντί του στη δοκιμασία. Η μεγάλη ανατροπή λοιπόν ήρθε όταν ο Σταμάτης ανακοίνωσε πως θέλει να αντιμετωπίσει τη Σπυριδούλα και όχι την Εύα που ήταν και η πρώτη παίκτρια που έφυγε από το ριάλιτι μαγειρικής αλλά ξαναμπήκε μετά από απόφαση της παραγωγής.

Φυσικά, η απόφαση του Σταμάτη σόκαρε τους συμπαίκτες του και ειδικά τη Σπυριδούλα η οποία ξέσπασε σε κλάματα. Όπως είπε όμως ο Σταμάτης, επέλεξε την Σπυριδούλα γιατί θέλει αν φύγει από το παιχνίδι, να φύγει από δύο πολύ καλούς σεφ, όπως πιστεύει πως είναι τόσο η νεαρή Βολιώτισσα όσο και ο Πανούλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved