Master Chef: Χαμός στο αποψινό επεισόδιο! Ανατροπές, θυμός και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! (vid)
Media

Master Chef: Χαμός στο αποψινό επεισόδιο! Ανατροπές, θυμός και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! (vid)

Απόψε, στις δοκιμασίες του Master Chef κρύβονταν πολλές ανατροπές, ένταση και φυσικά αγωνία.

Το ριάλιτι μαγειρικής, όπως κάθε Δευτέρα, ξεκίνησε με τη δοκιμασία του mystery box για όλους τους παίκτες οι οποίοι έπρεπε για ακόμα μία φορά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να τον… βγάλουν τα πιάτα που θα παρουσίαζαν στους τρεις κριτές.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης θέλησαν να δοκιμάσουν τα πιάτα του Χρήστου, της Ιωάννας και της Σπυριδούλας η οποία συνήθως κερδίζει τις δοκιμασίες του mystery box και μαζί με αυτήν και το πλεονέκτημα που κερδίζει μετά τη νίκη αυτή.

Τελικά, όμως, η Ιωάννα η οποία είχε δημιουργήσει γλυκά ραβιόλι, ξετρέλανε τους κριτές οι οποίοι και αποφάσισαν να χαρίσουν τη νίκη στη συγκεκριμένη παίκτρια.

Η Ιωάννα έπρεπε να αποφασίσει εκείνη για τους συμπαίκτες της στο τεστ δημιουργικότητας που θα ακολουθούσε. Το πλεονέκτημα της Ιωάννας ήταν ότι θα έπαιρνε… ρεπό για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Από τη δοκιμασία που ακολούθησε, θα έβγαινε ένας αρχηγός για την επόμενη ομαδική δοκιμασία αλλά και τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση που θα ήταν αυτοί που θα παρουσίαζαν τα χειρότερα πιάτα.

Το βασικό υλικό για το τεστ δημιουργικότητας ήταν μακαρόνια-κανελόνια ενώ η Ιωάννα ανακοίνωσε ποιοι παίκτες θα δουλέψουν με τέσσερα υλικά, ποιοι με πέντε και ποιοι με έξι υλικά. Οι παίκτες είχαν μόλις δύο λεπτά για να πάρουν τα υλικά τους από το μάρκετ.

Φυσικά, το τεστ δημιουργικότητας που ακολούθησε, άγχωσε ιδιαίτερα τους παίκτες οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να εντυπωσιάσουν με τα πιάτα τους.

Τα περισσότερα πιάτα που παρουσίασαν οι παίκτες πράγματι είχαν πολλή δημιουργική διάθεση από την πλευρά τους, όμως εκείνο της Σπυριδούλας, όπως τόνισαν οι σεφ, ήταν πολύ αλατισμένο. Του Χάμπου είχε πολλές αστοχίες με κυριότερη το γεγονός ότι τα κανελόνια του ήταν άψητα.

Καλύτερα πιάτα της δοκιμασίας ήταν του Μανώλη και της Ασημίνας. Κάτι που ξάφνιασε την τελευταία η οποία όπως είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, ξεπέρασε τον εαυτό της. Όμως, καλύτερο από αυτά τα δύο ήταν του Μανώλη, ο οποίος αυτόματα έγινε και αρχηγός της μίας ομάδας στην επόμενη ομαδική δοκιμασία.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν τελικά ο Χαράλαμπος, η Εύα, η οποία δημιούργησε ένα γλυκό πιάτο που όμως είχε πολλές αστοχίες και η Σπυριδούλα. Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Σπυριδούλα η οποία είχε ομολογουμένως πολύ περισσότερο αλάτι από ό,τι θα έπρεπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved