Elif: Ο Σελίμ χάνει την ψυχραιμία του και αρπάζει τον Ερκούτ από το λαιμό
Media

Elif: Ο Σελίμ χάνει την ψυχραιμία του και αρπάζει τον Ερκούτ από το λαιμό

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, o Βεϊσέλ βρίσκει μια δικαιολογία για να τους απομακρύνει όλους, εκτός από τη Φεριντέ και τη Ζεϊνέπ, από το εστιατόριο για να μιλήσει η Ζεϊνέπ με τον Σελίμ.

Όταν φτάνει ο Σελίμ, η Φεριντέ αφήνει μόνο το ζευγάρι. Ο Σελίμ απολογείται για όλα και είναι μετανιωμένος αλλά η Ζεϊνέπ είναι θυμωμένη. Του λέει πως ποτέ δεν θα τον συγχωρέσει και φεύγει από το εστιατόριο. Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ για να λογαριαστεί με τον Ερκούτ και συναντάει την Αρζού αλλά δεν βρίσκει τον Ερκούτ. Της λέει πως θα πληρώσουν όλοι αν η Ζεϊνέπ δεν τον συγχωρήσει και φεύγει. Ο Σελίμ στο δρόμο συναντάει τον Ερκούτ, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες του και ισχυρίζεται πως η Ζεϊνέπ ήρθε κοντά του γιατί το ήθελε.

Ο Σελίμ χάνει την ψυχραιμία του και αρπάζει τον Ερκούτ από το λαιμό. Ο Ερκούτ κινδυνεύει να πεθάνει από ασφυξία όταν εμφανίζεται η Αρζού και απειλεί τον Σελίμ με όπλο. Ο Σελίμ αφήνει ελεύθερο τον Ερκούτ και φεύγοντας τους λέει πως θα πληρώσουν για όλα όσα έχουν κάνει. Η Ζεϊνέπ δεν θέλει να πάει σπίτι ή στο εστιατόριο. Θέλει να πάει κάπου, που δεν θα τη βρει ο Σελίμ αλλά δεν μπορεί να σκεφθεί ένα μέρος. Καθώς κάθεται στο πάρκο, την καλεί η Φεριντέ και η Ζεϊνέπ της εξηγεί τι θέλει. Η Φεριντέ της λέει πως ξέρει ένα τέτοιο μέρος και πηγαίνει να τη βρει στο πάρκο. Λίγο πριν φύγει αναφέρει στον Μουράτ τη συζήτηση της με τη Ζεϊνέπ. Η Σεχέρ κλειδώνει την Ελίφ στο δωμάτιο της και πηγαίνει στην έπαυλη για να κάνει τις δουλειές. Η Τουγτσέ παραπονιέται πως βαριέται να είναι συνέχεια στο κρεβάτι και ο Κενάν της λέει πως μπορεί να κάνει ποδήλατο στον κήπο.

Η Τουγτσέ χαίρεται πολύ όταν το ακούει. Όταν βλέπει την κουρτίνα στο δωμάτιο της Σεχέρ να κουνιέται, πηγαίνει εκεί και όταν βλέπει την Ελίφ μπροστά της, λιποθυμάει. Η Ελίφ ανησυχεί πολύ για την Τουγτσέ και όταν δεν μπορεί να την ξυπνήσει βγαίνει από το δωμάτιο για να ζητήσει βοήθεια αλλά τη βλέπει η Σεχέρ. Η Ελίφ της λέει για την Τουγτσέ και πηγαίνουν μαζί στο δωμάτιό της. Η Σεχέρ κρύβει την Ελίφ αλλά όταν συνέρχεται η Τουγτσέ της λέει πως είδε την Ελίφ. Η Σεχέρ της λέει πως δεν υπάρχει κανείς στο δωμάτιο και πηγαίνει την Τουγτσέ στο κυρίως σπίτι. Όταν η Τουγτσέ λέει στον Κενάν και την Αλιγιέ πως είδε την Ελίφ, πιστεύουν πως πρόκειται για κάποια παρενέργεια από τα φάρμακα, που παίρνει. Εξαιτίας της επιμονής της Τουγτσέ, ο Κενάν και η Αλιγιέ ψάχνουν για την Ελίφ, αλλά εκείνη κρύβεται επειδή φοβάται πως θα έρθει να τη βρει η Αρζού.

Ο Κενάν λέει στην Τουγτσέ πως την Ελίφ την είδε σε όνειρο και τη συνοδεύει στο δωμάτιο της για να ξεκουραστεί. Ο Μουχσίν φεύγει από την πόλη για να πάει να δουλέψει σε μια μεγάλη κατασκευή. Ο Σερντάρ είναι στο νοσοκομείο. Η Αρζού του τηλεφωνεί και εκείνος της ζητάει να τον αφήσει ήσυχο. Η Γκόντζα τον επισκέπτεται και του λέει πως πρέπει να γίνει γρήγορα καλά γιατί πρέπει να πάρουν εκδίκηση από την Αρζού…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved