Elif: Όταν η Ζεϊνέπ δεν επιστρέφει σπίτι όλοι ανησυχούν
Media

Elif: Όταν η Ζεϊνέπ δεν επιστρέφει σπίτι όλοι ανησυχούν

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, Η Αλιγιέ και ο Κενάν θεωρούν πως η Τουγτσέ ονειρεύτηκε την Ελίφ και στενοχωριούνται για εκείνη.

Από την άλλη σκέφτονται πως θα πρέπει να μάθει πως η Ελίφ είναι αδελφή της. Καθώς συζητούν, η Τουγτσέ τους ακούει. Λίγο αργότερα η Σεχέρ τους ενημερώνει πως η Τουγτσέ κλειδώθηκε στο δωμάτιό της. Η Αλιγιέ και ο Κενάν πηγαίνουν να δουν τι συμβαίνει αλλά η Τουγτσέ τους λέει πως δεν θέλει να δει κανέναν και αρνείται να βγει από το δωμάτιο. Η Φεριντέ πηγαίνει τη Ζεϊνέπ στο σπίτι της Μελαχά. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι θυμωμένος και ο Κενάν τον ρωτάει το γιατί.

Ο Σελίμ του εξηγεί πως πήγε να δει τον Ερκούτ και πως η Αρζού τον απείλησε με όπλο. Ο Κενάν θυμώνει με τον αδελφό του. Η Αλιγιέ εξακολουθεί να πιστεύει πως η Ζεϊνέπ είναι ένοχη. Όταν λέει στον Σελίμ πως δεν πρέπει να στεναχωριέται για εκείνη, ο Σελίμ της ζητάει να τον αφήσει ήσυχο. Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως η Τουγτσέ ανακάλυψε την Ελίφ και της ζητάει να έρθει να την πάρει. Πράγματι, η Νουρτέν απομακρύνει την Ελίφ από το κτήμα. Όταν η Ζεϊνέπ δεν επιστρέφει σπίτι όλοι ανησυχούν. Ο Μουράτ τους καθησυχάζει και τους λέει πως ξέρει που βρίσκεται η αδελφή του και δεν χρειάζεται να ανησυχούν.

Την επόμενη μέρα, όταν ανοίγει το εστιατόριο, ο Σελίμ πηγαίνει και ρωτάει που είναι η Ζεϊνέπ αλλά ο Μουράτ δεν θέλει να του πει. Ο Σελίμ πείθει τον Μουράτ να του αποκαλύψει που είναι η Ζεϊνέπ λέγοντας του πως αν πάθει κάτι εκείνη ή το μωρό, θα είναι τρομερό πλήγμα για όλους. Ο Σελίμ μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ μένει με τη Φεριντέ και πηγαίνει να της μιλήσει. Παρόλες τις προσπάθειές του όμως δεν καταφέρνει να συμφιλιωθεί μαζί του. Ενώ φεύγουν από το σπίτι της Μελαχάτ η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ, έρχονται η Νουρτέν με την Ελίφ.

Η Νουρτέν λέει στη Μελαχάτ πως παραιτείται και ζητάει την αμοιβή της και εκείνη της απαντάει πως δεν μπορεί να διεκδικεί χρήματα, που δεν της αξίζουν. Η Νουρτέν θυμώνει και φεύγει με την Ελίφ. Η Ελίφ βλέπει τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ αλλά η Νουρτέν την απομακρύνει γρήγορα.…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved