Η εξομολόγηση της Κουτσελίνη: «Σαν σήμερα Μεγάλη Τρίτη έγινε το δικό μου μικρό θαύμα»
Media

Η εξομολόγηση της Κουτσελίνη: «Σαν σήμερα Μεγάλη Τρίτη έγινε το δικό μου μικρό θαύμα»

Η Ζήνα Κουτσελίνη επεφύλασσε μια έκπληξη στους τηλεθεατές της, καθώς στο στούντιο της εκπομπής της δεν μπήκε μόνη της, αλλά με την κόρη της, Έμμα.

Η Έμμα, είπε την ατάκα που χρησιμοποιεί η μαμά της όταν ξεκινά κάθε της εκπομπή κι έτσι ξεκίνησε η εκπομπή, με την παρουσιάστρια να λέει με συγκίνηση:

«Σας ευχόμαστε να έχετε μία όμορφη μέρα. Σαν σήμερα Μεγάλη Τρίτη έγινε το δικό μου μικρό θαύμα, δεν θα πω περισσότερα»

Η παρουσιάστρια πάλευε χρόνια για να αποκτήσει ένα παιδί και είχε ταλαιπωρηθεί με εξωσωματικές γονιμοποιήσεις και μία Μεγάλη Τρίτη είχε μάθει για την εγκυμοσύνη της

«Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μητέρα, αλλά μέχρι τα 37 μου δεν το κυνηγούσα, ίσως δεν το ήθελα πραγματικά, μέχρι να το συνειδητοποιήσω. Έκανα εννέα εξωσωματικές και δύο επιπλέον εμβρυομεταφορές, χωρίς αποτέλεσμα. Ήμουν 39 ετών και έβλεπα ότι δεν μπορούσα να κρατήσω ένα παιδί με τους ρυθμούς που είχα.

Τότε, λοιπόν , στο πικ της καριέρας μου, αποφάσισα να μη συνεχίσω και να αποτραβηχτώ απ’ όλα αυτά. Προσευχήθηκα πολύ, επικεντρώθηκα στο στόχο μου και τα κατάφερα χωρίς εξωσωματική, δίνοντας μεγάλο αγώνα. Η δοκιμασία για μένα ήταν ότι έπρεπε τους έξι από τους επτά μήνες που διήρκησε η εγκυμοσύνη να τους περάσω σ’ ένα κρεβάτι, επειδή είχα ρήξη του αμνιακού σάκου εξ αρχής. Για έξι μήνες είχα προσομοιώσει τη ζωή μου σ’ εκείνη του εμβρύου. Ήθελα να ζήσω όπως η κόρη μου, γι’ αυτό και ήμουν συνέχεια σ’ ένα δωμάτιο με σβηστά φώτα και κλειστά παράθυρα, όπως ακριβώς εκείνη μέσα στη κοιλιά μου», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved