Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη μητρότητα: «Αν είναι θέλημα Θεού, με χαρά να έρθει»-Πού θα γίνει ο γάμος;
Μια διαφορετική πλευρά της προσωπικής της ζωής αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιλώντας ανοιχτά για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK! και τον Νίκο Γεωργιάδη, η παρουσιάστρια του GNTM εξήγησε ότι πλέον αισθάνεται πιο κοντά στην ιδέα της μητρότητας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η δική μου επανένωση μου έχει βγει σε πάρα πολύ καλό. Είμαι χαρούμενη»

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον γάμο που σχεδιάζουν με τον αγαπημένο της, αποκαλύπτοντας γιατί οι προετοιμασίες έχουν μείνει πίσω, αλλά και την επιθυμία τους να ζήσουν αυτή τη στιγμή σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, χωρίς υπερβολές και δημοσιότητα.
«Αν ερχόταν τώρα στη ζωή σου ένα παιδί, θα ήσουν έτοιμη πιστεύεις;»
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραδέχτηκε ότι τα προηγούμενα χρόνια η σκέψη ενός παιδιού συνοδευόταν από αρκετό άγχος, καθώς θεωρούσε ότι δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο και την ψυχολογική ετοιμότητα. Όπως εξομολογήθηκε, αυτή η στάση φαίνεται πλέον να αλλάζει, καθώς αισθάνεται περισσότερο έτοιμη να υποδεχτεί μια τέτοια εξέλιξη.
«Εγώ θα ήμουν, το GNTM θα ήταν; Θα μου κρατούσε το μωρό η Ζεν και η Μπέττυ! Δεν μπορώ να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια ήμουν ανοιχτή σε αυτό το ενδεχόμενο, γιατί αγχωνόμουν ότι δεν είχα χρόνο, ότι δεν ήμουν ψυχολογικά έτοιμη, ότι μου συνέβαιναν διάφορα και δεν ένιωθα καλά. Νομίζω τώρα αρχίζω να νιώθω πιο κοντά σε αυτό. Δεν θέλω να το γρουσουζέψω. Αν είναι θέλημα Θεού, με χαρά να έρθει».

Γιατί καθυστερεί ο γάμος με τον Γιάννη Καραβασάνη
Η παρουσιάστρια μίλησε και για τον επικείμενο γάμο της, εξηγώντας ότι, παρά τον αρχικό ενθουσιασμό της μετά τον αρραβώνα, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο δεν τους έχουν επιτρέψει να ασχοληθούν όσο θα ήθελαν με την οργάνωσή του.
Όπως ανέφερε, προτεραιότητά τους είναι να δημιουργήσουν μια γιορτή που θα τους εκφράζει, με λίγους ανθρώπους από το στενό τους περιβάλλον.
«Εγώ είχα ενθουσιαστεί τόσο πολύ που αρραβωνιάστηκα σκέφτηκα ότι θα το καταλάβαιναν κιόλας αφού φορούσα δαχτυλίδι, οπότε το είπα μόνη μου. Τι το ήθελα, από τότε με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ. Δεν έχω προλάβει να κάνω τις ετοιμασίες. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά δεν έχουμε χρόνο με τον Γιάννη. Θέλουμε να το κάνουμε οι δυο μας με αγάπη, να είναι κάτι πολύ προσωπικό, για λίγους και καλούς. Για να γίνει σωστά, πρέπει για λίγο ένας από τους δυο μας –ή και οι δύο– να κάνει πίσω στη δουλειά του. Δυστυχώς, δεν έχουμε το περιθώριο να κάνουμε πίσω αυτή τη περίοδο».
Όσο για το ενδεχόμενο να υπάρχει χορευτικό στο γαμήλιο πάρτι, η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη, καθώς ο Γιάννης Καραβασάνης δεν αισθάνεται άνετα με την ιδέα να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής.

«Και αυτό είναι μεγάλη τάση τελευταία. Χορευτικό σίγουρα δεν θα κάνουμε, μη σου πω ότι δεν θα χορέψουμε καν, γιατί ο Γιάννης ντρέπεται πάρα πολύ και δεν θα άντεχε να τον κοιτάζουν εκατό άτομα!»
Αρχικά, το ζευγάρι σκεφτόταν να παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2026, ωστόσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της παρουσιάστριας και η έναρξη των γυρισμάτων του GNTM νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό οδήγησαν στη μετάθεση του γάμου για το 2027.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η τελετή αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Πάργα, σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα που ανήκει σε φίλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.