Elif: Η Τουλάι και η Μελέκ εύχονται η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ να τα ξαναβρούν…
Media

Elif: Η Τουλάι και η Μελέκ εύχονται η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ να τα ξαναβρούν…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, καθώς ο Μουχσίν ετοιμάζεται να πάει για δουλειά η Ελίφ επιμένει να πάει μαζί του και ο Μουχσίν αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά.

Όμως βιάζεται να πάει στη δουλειά και δεν έχει χρόνο να το ερευνήσει περισσότερο. Όταν φεύγει ο Μουχσίν, η Νουρτέν κλειδώνει σε ένα παγωμένο δωμάτιο την Ελίφ. Η Νουρτέν δέχεται επίσκεψη από τις γειτόνισσές της Μπεχιγέ και Νιμέτ. Όταν ακούγεται η φωνή της Ελίφ, η Νουρτέν δικαιολογείται λέγοντας πως είναι από κάποιο παιδί της γειτονιάς. Όταν οι γυναίκες φεύγουν, η Νουρτέν πηγαίνει στο δωμάτιο που έχει κλειδώσει την Ελίφ και γίνεται έξαλλη μαζί της.

Η Ζεϊνέπ και το μωρό της είναι καλά και ο Σελίμ ανακουφίζεται. Η Ζεϊνέπ ανακτά τις αισθήσεις της αλλά δεν θέλει κοντά της τον Σελίμ αλλά το κλίμα αλλάζει κάπως όταν ακούν την καρδιά του μωρού τους. Ο Σελίμ επηρεάζεται πολύ και όταν παίρνουν εξιτήριο, πείθει τη Ζεϊνέπ να μιλήσουν. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να ξεχάσει τις κατηγορίες του Σελίμ. Η Αρζού επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του λέει πως δεν έχει ιδέα για το περιστατικό, που περιγράφει η Γκόντζα αλλά ξέρει ότι θύμωσε όταν ο Ερκούτ δεν της άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και πως έχει γίνει πολύ άπληστη σε σχέση με τα χρήματα. Επίσης συμπληρώνει πως όταν ήταν υπηρέτρια στο κτήμα των Εμίρογλου κυνηγούσε τον Σελίμ για τα χρήματα.

Ο Νετζντέτ γίνεται έξαλλος επειδή η Αρζού μιλάει άσχημα για την Γκόντζα και τη διώχνει αλλά έχει αρχίσει να χάνει την εμπιστοσύνη στη γυναίκα του. Η Γκόντζα είναι πολύ νευρική μετά την επίθεση, που δέχτηκε και ο Σερντάρ βρίσκει ευκαιρία για να είναι συνέχεια στο πλευρό της. Η Αλιγιέ κλαίει κοιτάζοντας τη φωτογραφία της Ελίφ και η Τουγτσέ όταν τη βλέπει της λέει πως εκείνη είναι η μοναδική της εγγονή. Ο Βεϊσέλ χρειάζεται χρήματα για να ξεφορτωθεί τον Νετζντέτ. Η Τουλάι και η Μελέκ εύχονται η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ να τα ξαναβρούν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved