Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν γίνεται να κάνεις αυτή τη δουλειά και να μην ασχολείσαι με τα νούμερα»
Media

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν γίνεται να κάνεις αυτή τη δουλειά και να μην ασχολείσαι με τα νούμερα»

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρουσιάζει την εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το άγχος της στις αρχές και παραδέχτηκε ότι με την επιστροφή της συνάντησε αλλαγές στην τηλεόραση.

Τι σας έκανε να πείτε «ναι» και να επιστρέψετε στην τηλεόραση έπειτα από μακρά απουσία;

«Με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία. Όταν πλέον ένιωσα ότι μπορώ να είμαι ο εαυτός μου σε μια εκπομπή, και είχα το ελεύθερο και από τους συντελεστές της να το κάνω, τότε δεν είχα άλλη επιλογή από το να πω "ναι". Δεν κρύβω ότι ήμουν πολύ αγχωμένη, αλλά ταυτοχρόνως ασφαλής, καθώς οι άνθρωποι στη διοίκηση του ΟΡΕΝ είναι ακριβώς αυτοί που θα ήθελε κάθε παρουσιαστής».

Στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε έως τώρα διαπιστώνετε αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο;

«Τις αλλαγές τις συναντώ καθημερινά. Η τηλεόραση άλλαξε, αλλά όχι απαραίτητα προς το κακό. Άλλαξαν οι εποχές, οι τη-λεθεατές, καθώς και η νοοτροπία των παρουσιαστών. Όταν ήμουν στο πρωινό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αργότερα με τη Ναταλία Γερμανού, ζούσαμε ανέμελες καταστάσεις. Όλα κυλούσαν αυτόματα, δουλεύαμε πολύ, αλλά περνούσαμε καταπληκτικά. Ήμασταν παρέα, υπήρχε χημεία και αυτό όντως έβγαινε προς τα έξω. Σήμερα δεν το συναντάς εύκολα αυτό».

Το «Έλα, χαμογέλα» σημειώνει ανοδική πορεία. Πού την αποδίδετε;

«Είμαι ευτυχής διότι έχουμε καταφέρει να δεθούμε και τηλεοπτικά, αλλά και στην πραγματική ζωή. Με όλους κάνουμε παρέα και εκτός πλατό, οπότε στον αέρα δεν υπάρχουν επιτηδευμένα αστεία και καταστάσεις. Και αυτό είναι το πια σημαντικό για μένα. Ελπίζω να αρέσει και στον κόσμο, μια και γι' αυτούς είμαστε εκεί κάθε εβδομάδα».

Σας απασχολεί ποιοι βρίσκονται «απέναντι σας» τις ίδιες ώρες; Γενικότερα, σας απασχολούν ο ανταγωνισμός και τα νούμερα;

«Με απασχολούν φυσικά. Δεν γίνε­ται να κάνεις αυτή τη δουλειά και να μην ασχολείσαι με τα νούμερα. Είναι ένας από τους δυο τρόπους για να ελέγξεις το αποτέλεσμα της δουλειάς σου. Ο άλλος, ο οποί­ος είναι μη μετρήσιμος, είναι τα σχόλια και η αγάπη του κόσμου. Ωστόσο δεν μπορώ να σου πω ότι με προσδιορίζουν τα νούμερα τηλεθέασης. Με καθοδηγούν, αλλά ως εκεί», λέει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved