Το τσιφτετέλι της Μελίνας Ασλανίδου στον Σπύρο Παπαδόπουλο έγινε viral
Media

Το τσιφτετέλι της Μελίνας Ασλανίδου στον Σπύρο Παπαδόπουλο έγινε viral

«Φωτιές» άναψε το αισθησιακό τσιφτετέλι της Μελίνας Ασλανίδου στο εορταστικό «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».

Η Μελίνα Ασλανίδου χόρεψε τσιφτετέλι και έγινε «Ανάσταση» κυριολεκτικά και μεταφορικά! Ο χορός της γνωστής τραγουδίστριας στην εορταστική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου καταγράφηκε ως το απόλυτο τηλεοπτικό viral των ημερών.

Η ίδια, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Κώστας Καραφώτης ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου και η βραδιά άρχισε με τον Δημήτρη Μπάση σε ρόλο ψάλτη να ερμηνεύει τα τροπάρια «Ω γλυκύ μου έαρ» και «Η ζωή εν τάφω», με τη συνοδεία 50 μελών της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, προσφέροντας κατανυκτική διάθεση.

Ο Τάσος Χαλκιάς συγκίνησε απαγγέλοντας απόσπασμα ύμνου της Μεγάλης Εβδομάδας. Μετά την Ανάσταση πάντως, το πρόγραμμα έγινε άκρως διασκεδαστικό και η Μελίνα Ασλανίδου, αφού τραγούδησε πολλές επιτυχίες, δεν αρνήθηκε το κάλεσμα του συναδέλφου της Δημήτρη Μπάση να χορέψει το κομμάτι «Ψίθυροι καρδιάς».

Με το που σηκώθηκε, τα βλέμματα όλων στράφηκαν επάνω της και στο σέξι ντεκολτέ της. Λικνίζοντας το σώμα της υπό τους ρυθμούς του διαχρονικού τσιφτετελιού, εντυπωσίασε τόσο τους παρευρισκομένους όσο και τους τηλεθεατές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved