Elif: Ο Μουχσίν δεν μπορεί να αρνηθεί τη δουλειά και παρηγορεί την Ελίφ
Media

Elif: Ο Μουχσίν δεν μπορεί να αρνηθεί τη δουλειά και παρηγορεί την Ελίφ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Νουρτέν δεν μπορεί να βρει την Ελίφ και γίνεται έξαλλη.

Όταν κουράζεται και επιστρέφει σπίτι, διαπιστώνει πως η Ελίφ είναι εκεί. Η μικρή δεν κατάφερε να βρει το σπίτι της Μελαχάτ και γύρισε. Η Νουρτέν κρυφακούει τη συζήτησή της με τον Μουχσίν. Η Ελίφ του λέει πως στο δρόμο συνάντησε ένα κοριτσάκι που την φώναξε «Ελίφ».

Ο Μουχσίν της λέει πως πράγματι το όνομα της είναι Ελίφ γιατί το έμαθε από την Αρζού, όταν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Ο Μουχσίν της υπόσχεται να κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τους αληθινούς γονείς της και η Ελίφ χαίρεται πολύ όταν το ακούσει. Όμως ο Μουχσίν δέχεται μια επαγγελματική πρόταση, που θα τον κρατήσει για πολύ καιρό μακριά από την πόλη και η Ελίφ στενοχωριέται. Ο Μουχσίν δεν μπορεί να αρνηθεί τη δουλειά και παρηγορεί την Ελίφ. Η Νουρτέν τηλεφωνεί στην Γκόντζα και της τριπλασιάζει το ποσό, που είχε αρχικά ζητήσει, απειλώντας την να μιλήσει στον Νετζντέτ. Η Γκόντζα είναι σε δύσκολη θέση. Επικοινωνεί με έναν από τους συνεργάτες του Νετζντέτ, τον Χουλκί και ζητάει να της δανείσει χρήματα αλλά εκείνος αρνείται. Η Αρζού καταλαβαίνει πως βρίσκεται σε μεγάλη ένταση και της λέει πως θα ανακαλύψει τον λόγο. Η Γκόντζα αποφασίζει να επισκεφθεί τον Νετζντέτ. Μετά την επίσκεψη της Αλιγιέ, η Ζεϊνέπ στέλνει μήνυμα στον Σελίμ και του λέει πως δεν θέλει να της τηλεφωνήσει ποτέ ξανά.

Η Τουλάι τη συμβουλεύει να μιλήσει στον Σελίμ για την επίσκεψη της Αλιγιέ αλλά εκείνη διαφωνεί. Είναι πολύ στενοχωρημένη με τα λόγια της Αλιγιέ. Η Αλιγιέ πηγαίνει στο δωμάτιο του Σελίμ να τον ενημερώσει πως το δείπνο είναι έτοιμο και τον βλέπει λυπημένο. Πιστεύει πως η επίσκεψη της στη Ζεϊνέπ είχε άμεσο αποτέλεσμα. Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι της Ζεϊνέπ για να τη δει αλλά η Ζεϊνέπ δεν είναι εκεί, έχει πάει στο εστιατόριο. Η Τουλάι βρίσκει την ευκαιρία να του μιλήσει για την επίσκεψη της Αλιγιέ και ο Σελίμ πηγαίνει αμέσως στο εστιατόριο για να βρει τη Ζεϊνέπ. Η Μελέκ κοιτάζει συνέχεια τη φωτογραφία της Ελίφ και ονειρεύεται τη μέρα, που η κόρη της θα γυρίσει κοντά της. Καθώς ο Μουράτ και η Φεριντέ τακτοποιούν, μιλάνε για τον Βεϊσέλ, που είναι εξαφανισμένος.

Όταν φτάνουν στο εστιατόριο η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ, ο Μουράτ και η Φεριντέ τους αφήνουν μόνους να μιλήσουν. Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως όλα θα πάνε καλά και πως θα ζητήσει εξηγήσεις από τη μητέρα του για τις πράξεις της. Οι δύο ντετέκτιβ, που έχει προσλάβει ο Κενάν για να βρουν την Ελίφ, του λένε πως δεν μπορούν να τη βρουν και πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο. Ο Κενάν γίνεται έξαλλος και τους λέει πως δεν θα σταματήσει να προσπαθεί μέχρι να βρει την Ελίφ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved