Deep State: Το «παρακράτος» της κατασκοπίας και των συνομωσιών στο Vodafone TV μέσω FOX+
Media

Deep State: Το «παρακράτος» της κατασκοπίας και των συνομωσιών στο Vodafone TV μέσω FOX+

Αν για κάποιο λόγο μου αρέσουν οι υποθέσεις κατασκοπείας, είναι γιατί σε κάνουν να προβληματιστείς και να δεις τον κόσμο με πιο υποψιασμένη ματιά. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της σειράς «Deep State», η οποία κατάφερε να με ταξιδέψει στα άδυτα της παγκόσμιας πολιτικής συνωμοσίας και στον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών.

Με πρωταγωνιστή το δημοφιλή Βρετανό ηθοποιό, Mark Strong, στο ρόλο ενός πρώην κατασκόπου, που επιστρέφει στην ενεργό δράση για να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του γιου του, η νέα τηλεοπτική παραγωγή της FOX κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον, σε κάθε επεισόδιο, χάρη στη μυστήρια πλοκή του.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι των συνομωσιών

Ο πρώτος κύκλος του «DeepState», που είναι ήδη διαθέσιμος ondemandαποκλειστικά μέσω FOX+ στο VodafoneTV, σε εισάγει σε μία ιστορία με πολλές προεκτάσεις, όπου o κεντρικός ήρωας, ονόματι Max Easton, από εν αποστρατεία φιλήσυχος οικογενειάρχης στη Γαλλία, βρίσκεται ξαφνικά να προσπαθεί να ανακαλύψει τα αίτια της δολοφονίας του παιδιού του, το οποίο είχε ακολουθήσει τα κατασκοπικά χνάρια του πατέρα του. Ξετυλίγοντας, λοιπόν, το κουβάρι, ο επιβλητικός ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε έναν σκοτεινό παγκόσμιο πόλεμο, μεταξύ μυστικών υπηρεσιών και μιας συνομωσίας, που έχει σκοπό να προκαλέσει χάος στη Μέση Ανατολή.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved