Elif: Ο Κενάν θα μάθει την αλήθεια και θα καταλήξει στη φυλακή
Media

Elif: Ο Κενάν θα μάθει την αλήθεια και θα καταλήξει στη φυλακή

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Ζεϊνέπ δεν θέλει η κόρη της να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον χωρίς αγάπη. 

Λέει στην Τουλάι και τη Μελέκ πως θέλει να τη μεγαλώσει μόνη της. Ο Σελίμ επιστρέφει στο κτήμα και αρχίζει να συναρμολογεί την κούνια του μωρού, που αγόρασε, για να κάνει έκπληξη στη Ζεϊνέπ. Ο Κενάν τον βοηθάει και όταν τελειώνουν ο Σελίμ φέρνει τη Ζεϊνέπ στο κτήμα παρά τις διαμαρτυρίες της. Η Ζεϊνέπ νιώθει μεγάλη νευρικότητα. Η Αλιγιέ μαθαίνει από τη Σεχέρ πως ο Σελίμ έφτιαξε το παιδικό κρεβάτι. Έξαλλη πηγαίνει να το δει και ο Κενάν, συνειδητοποιώντας τις προθέσεις της, την προειδοποιεί να μην κάνει κάτι, που θα αναστατώσει τον Σελίμ.

Η Αλιγιέ λυπάται για τον Σελίμ και είναι αποφασισμένη να τον χωρίσει από τη Ζεϊνέπ. Όταν φτάνει στην έπαυλη ο Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ, η Αλιγιέ τους σταματάει στην πόρτα και τους λέει πως δεν μπορούν να μπουν στο σπίτι. Η Ζεϊνέπ φεύγει και ο Σελίμ την ακολουθεί. Ο Κενάν γίνεται έξαλλος με τη μητέρα του. Η Γκόντζα παίρνει τα χρήματα, που χρειάζεται από τον λογιστή. Τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της ζητάει να της παραδώσει την Ελίφ αν θέλει να πάρει τα χρήματα. Αν δεν το κάνει, ο Κενάν θα μάθει την αλήθεια και θα καταλήξει στη φυλακή.

Η Νουρτέν δεν έχει άλλη επιλογή από το να δεχθεί την προσφορά της Γκόντζα. Όταν συναντιούνται, η Γκόντζα συνειδητοποιεί πως τα χρήματα δεν είναι στην τσάντα της. Η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι μαζί με την Ελίφ και ξεσπάει πάνω της το θυμό της. Εκείνη την ώρα έρχεται η αστυνομία και της λέει πως έχει γίνει μια αναφορά σχετικά με τη φιλοξενία ενός παιδιού στο σπίτι της παρά τη θέλησή του. Γνωρίζοντας πως η Γκόντζα δεν θα μπορούσε να πάρει τα λεφτά χωρίς τη συναίνεση του Νετζντέτ, η Αρζού και ο Ερκούτ δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο Νετζντέτ εξακολουθεί να εμπιστεύεται την Γκόντζα παρά τα όσα του έχουν πει και οι δύο.

Μετά από πολλές μέρες, ο Βεϊσέλ εμφανίζεται στο εστιατόριο μεταμφιεσμένος. Όταν ο Μουράτ του λέει πως οι άντρες του Νετζντέτ πέρασαν από εκεί, ο Βεϊσέλ του λέει πως με κάποιο τρόπο θα λύσει αυτό το πρόβλημα και δεν χρειάζεται να ανησυχεί…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved