Elif: Ο Ερκούτ υποστηρίζει την Αρζού και αρνούνται πως έκλεψαν τα χρήματα
Media

Elif: Ο Ερκούτ υποστηρίζει την Αρζού και αρνούνται πως έκλεψαν τα χρήματα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, Η Νουρτέν λέει στην Ελίφ πως η αστυνομία ήρθε για να την πάρουν και να τη βάλουν φυλακή επειδή με το χλώριο, που έχυσε, προσπάθησε να τη δηλητηριάσει.

Η Ελίφ κρύβεται τρομαγμένη και η αστυνομία, που ερευνά το σπίτι δεν τη βρίσκει. Η Νουρτέν λέει στη Σεχέρ πως αποφάσισε να δώσει την Ελίφ στον Κενάν. Η Ελίφ είναι τρομαγμένη και λυπημένη και προσεύχεται να βρει τους γονείς της. Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως όλα θα πάνε καλά και της ζητάει λίγο χρόνο. Το μόνο που θέλει είναι να μην πάρουν διαζύγιο.

Η Ζεϊνέπ του ζητάει να την αφήσει ήσυχη αλλά ο Σελίμ την πείθει να την πάει σπίτι της. Η Αλιγιέ λέει στον Κενάν πως ανησυχεί πολύ για τον Σελίμ και εκείνος θυμώνει και της λέει πως η Ζεϊνέπ θα επιστρέψει σπίτι τους και εκείνη θα το δεχθεί είτε της αρέσει, είτε όχι. Η Γκόντζα ξέρει πως η Αρζού της έκλεψε τα χρήματα. Επιστρέφει σπίτι και ρωτάει για τα χρήματα. Δεν ξέρει τι να πει και στον Νετζντέτ. Ο Ερκούτ υποστηρίζει την Αρζού και αρνούνται πως έκλεψαν τα χρήματα.

Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του λέει τι συνέβη αλλά εκείνος δεν την πιστεύει και τη διώχνει. Ο Νετζντέτ είναι πολύ θυμωμένος και σκέφτεται πως όσα του είπε η Αρζού για την Γκόντζα είναι αλήθεια. Η Αρζού τηλεφωνεί στον Σερντάρ για να συναντηθούν. Του λέει πως η Γκόντζα χρειάζεται χρήματα για να βγει από μια δύσκολη κατάσταση και του τα δίνει για να της τα δανείσει δήθεν εκείνος, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο Ερκούτ θα βγάζει φωτογραφίες. Η Γκόντζα συναντάει τον Σερντάρ και του λέει τι συνέβη με τα χρήματα.

Ο Σερντάρ κρατάει το χέρι της και ο Ερκούτ τραβάει τις φωτογραφίες, που χρειάζεται. Ο Σερντάρ της λέει πως θα τη βοηθήσει να λύσει το οικονομικό αυτό πρόβλημα. Η Γκόντζα του λέει πως με αυτά τα χρήματα θα πάρει πίσω την Ελίφ. Ο Σερντάρ σχεδιάζει να απαγάγει την Ελίφ από την Γκόντζα και να τη χρησιμοποιήσει ώστε να πάρει την κόρη του, την Τουγτσέ. Η Γκόντζα παίρνει τα χρήματα από τον Σερντάρ και τηλεφωνεί στη Νουρτέν λέγοντας της πως έχει τα χρήματα για να της φέρει την Ελίφ. Όταν η Νουρτέν πηγαίνει στο σπίτι να πάρει την Ελίφ, διαπιστώνει πως η μικρή δεν είναι εκεί…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved