Survivor: Ο σκληρός αγώνας ασυλίας, η νικήτρια ομάδα και οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση (video)
Media

Survivor: Ο σκληρός αγώνας ασυλίας, η νικήτρια ομάδα και οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση (video)

Ο αποψινός αγώνας ασυλίας του Survivor διεξήχθη σε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης και οι δύο ομάδες, Άσπρη και Μαύρη έβαλαν τα δυνατά τους για να πάρουν τη νίκη.

Τον πρώτο αγώνα ασυλίας –μιας και επρόκειτο απόψε για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας- τον είχε κερδίσει η Άσπρη ομάδα και είχε το προβάδισμα.

Γι’ αυτό και η Μαύρη ομάδα μπήκε στο στίβο μάχης αποφασισμένη να κερδίσει τον δεύτερο αυτό αγώνα ασυλίας προκειμένου να μη χάσει παίκτη της καθώς ως γνωστόν, όποιος χάνει ασυλία, πρέπει να βγάλει και τους προτεινόμενους παίκτες προς αποχώρηση.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα τα ματσαρίσματα είχαν φτάσει σε σκορ 6-3 υπέρ της Μαύρης ομάδας και η Άσπρη ομάδα έδειχνε να έχει έντονη ανησυχία.

Τελικά τη νίκη κατέκτησε η Μαύρη ομάδα η οποία έδειξε στα τελευταία ματσαρίσματα υπεροχή. Έτσι, ήρθαν ισοπαλία μιας και η Άσπρη ομάδα είχε κερδίσει τον χθεσινό αγώνα ασυλίας.

Μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα ασυλίας, η Κατερίνα και η Αφροδίτη είχαν μία έντονη συζήτηση καθώς η πρώτη είπε στη φίλη της πως στην εκκίνηση του ματς που είχαν μεταξύ τους, έφυγε κατά δύο δευτερόλεπτα νωρίτερα. Κάτι που δεν δέχτηκε η Αφροδίτη η οποία δικαιολογήθηκε λέγοντας πως απλώς είχε γείρει προς τα μπροστά και πως της φάνηκε ότι έφυγε νωρίτερα. Λίγο αργότερα βέβαια τη διέψευσε το replay που αποκάλυψε πως όντως η Αφροδίτη είχε φύγει κατά δέκατα του δευτερολέπτου νωρίτερα από τη Δαλάκα από την αφετηρία.

Οι δύο ομάδες διαγωνίστηκαν και σε τρίτο αγώνα ασυλίας με την Κατερίνα Δαλάκα να δίνει τη νίκη τελικά στην ομάδα της, τη Μαύρη ομάδα.

Απόψε, έπρεπε να προταθούν Τούρκοι παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι οι Έλληνες παίκτες της Άσπρης ομάδας δεν κινδυνεύουν.

Δείτε στην παρακάτω gallery ποιοι παίκτες προτάθηκαν...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved