Το Τατουάζ: Η σειρά – φαινόμενο του Alpha, το φινάλε και το νέο «στοίχημα»
Media

Το Τατουάζ: Η σειρά – φαινόμενο του Alpha, το φινάλε και το νέο «στοίχημα»

Εύκολα κανείς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τη σειρά “Το Τατουάζ” ως σειρά “φαινόμενο”.

Ο Ανδρέας Γεωργίου και η συγγραφική ομάδα του, αμέσως μετά την επίσης πολύ επιτυχημένη σειρά “Μπρούσκο” η οποία για τέσσερις σεζόν σημείωνε την απόλυτη επιτυχία στον Ant1, έκανε ένα ακόμη βήμα κερδίζοντας το στοίχημα.

Το μυστικό της επιτυχίας
Και λέμε “στοίχημα”, καθώς η σειρά Το Τατουάζ από τα πρώτα κιόλας επεισόδια κέρδισε μεγάλη μερίδα τηλεοπτικού κοινού. Θες το σενάριο, το οποίο βασίστηκε ναι μεν σε πραγματικά γεγονότα στήθηκε όμως τόσο όμορφα κινηματογραφικά που δεν άφηνε τον τηλεθεατή να φανταστεί τη συνέχεια; Θες η ομάδα ηθοποιών; Θες η αστείρευτη φαντασία των σεναριογράφων; Είναι μόνο μερικά τα οποία συντέλεσαν στο να διατηρεί τη σειρά υψηλά στους πίνακες τηλεθέασης και να αντιστέκεται σθεναρά σε όλα εκείνα τα ριάλιτι και shows που για μια ακόμη σεζόν ήταν “χείμαρρος”.

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς είδαμε την “τράπουλα” να ανακατεύεται από την αρχή. Ένας φόνος. Ένας ονειρικός γάμος. Ένας μυστηριώδης άντρας με άγνωστο κίνητρο. Μια αποκάλυψη από το παρελθόν που «έκαψε» πολλούς.

Ένα σατανικό σχέδιο που κατάφερε να μπερδέψει την αστυνομία. Ένα νέο μεγάλο ειδύλλιο. Μια νέα παράνομη σχέση. Έρωτας και κίνδυνος, εκδίκηση και πάθος έγιναν ένα και αποδόθηκαν αριστοτεχνικά με εικόνες που δεν κούρασαν καθόλου το μάτι του τηλεθεατή αφού έξυπνα με τα γυρίσματα μας ταξίδεψαν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Αίγινα, Λονδίνο, Μετέωρα Παρίσι.

Και έρχεται εκείνη η στιγμή που η σεζόν τελειώνει και όλοι αναρωτιούνται τι θα γίνει στο φινάλε;

Θα υπάρξει άραγε ή θα μείνει αυτό το κάτι που θα μας οδηγήσει σε μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν με Τατουάζ;

Ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είχε αποκαλύψει: «Είχαμε πει πως το Τατουάζ θα πάει δυο σεζόν. Τώρα λοιπόν που συζητούσαμε για τρίτη χρονιά, θυμηθήκαμε αυτό που είχαμε πει ότι πρέπει να τελειώσει στο πικ της», είπε και συνέχισε αποκαλύπτοντας το επόμενο επαγγελματικό του βήμα και σε ποιο κανάλι θα είναι η νέα του σειρά. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον Alpha. Λέγονται και ακούγονται διάφορα, δεν ισχύει τίποτα, η αλήθεια είναι ότι συζητήσαμε αλλά αυτό που δεν θέλουμε είναι να δεσμευτούμε αυτή τη στιγμή. Θέλω αυτό το καινούργιο που ετοιμάζουμε, να υπάρχει σε εικόνα και μετά θα γυρίσουμε το πιλοτικό επεισόδιο και όταν το ετοιμάσουμε πρώτα θα το δούνε στον Alpha και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Θέλω να έχω καλές σχέσεις με την αγορά».

Η επόμενη κίνηση

Στα σκαριά βρίσκονται δύο νέες καθημερινές σειρές, εκ των οποίων η μία θα είναι ελληνοκυπριακής παραγωγής σε σενάριο Βάνας Δημητρίου, για την οποία τηρείται σιγήν ιχθύος, ενώ η άλλη θα είναι αμιγώς κυπριακής παραγωγής και αποτελεί τη μεταφορά του βιβλίου «Αστέρια στην άμμο» της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη. Όσον αφορά τη δεύτερη παραγωγή, η διασκευή φέρει την υπογραφή της Ρένας Ρίγγα και το «τιμόνι» της σκηνοθεσίας κρατά ο Θοδωρής Νικολαΐδης. Η συγκεκριμένη δουλειά είναι σε πιο προχωρημένο επίπεδο αφού έχουν παραδοθεί ήδη τα πρώτα επεισόδια και σύντομα αναμένεται να γυριστεί ο πιλότος, ώστε να κατατεθεί επίσημα στον ΑLΡΗΑ Κύπρου. Αυτήν την περίοδο γίνεται η στελέχωση του πρωταγωνιστικού καστ και την κεντρική ηρωίδα, ονόματι Αλέξια, θα ενσαρκώσει η Λαμπρινή Σκρέκα. Από εκεί και πέρα, το υπόλοιπο πρωταγωνιστικό καστ απαρτίζεται από τους Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρο Λαγούτη, Σοφία Βογιατζάκη, Φώτη Καράλη, Αστέρω Κυπριανού, Δημήτρη Γκουχζαμάνη, Λυδία Σγουράκη., ενώ ρόλο-έκπληξη θα κρατήσει η Λία Βίσση.

Η υπόθεση της νέας σειράς

Η Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη και η Ρένα Ρίγγα βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις, ώστε να γίνει μία εξαιρετική δουλειά στη μεταφορά του βιβλίου που αγάπη σαν οι αναγνώστες.

Η σειρά θα αποτελείται από 185 επεισόδια, οπότε είναι απαραίτητο πέρα από την κεντρική ιστορία και τα πρόσωπα του βιβλίου να δημιουργηθούν επιπλέον ιστορίες και χαρακτήρες, όπως έγινε και στα «Δίδυμα φεγγάρια».

Στο επίκεντρο της σειράς, βρίσκονται τρεις άντρες και μία γυναίκα. Για την ακρίβεια, ο γοητευτικός Μάξιμος, ο ευαίσθητος 'Ιωνας, ο δυναμικός Ανδρέας κι ανάμεσα τους η Αλεξία. Η γυναίκα που αγαπήθηκε πολύ. Ποιος θα την κάνει δική του για πάντα; Γιατί είμαστε όσα μας έχουν συμβεί. Γιατί δύσκολα ξεφεύγουμε από τα λάθη που έκαναν οι γονείς μας. Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία ζωής, ένα μυθιστόρημα που λούζεται στο φως και φωνάζει δυνατά το όνομα της αγάπης, από το άλφα έως το ωμέγα. Για να μην αφήσει τα όνειρα να κοιμηθούν, για να ξυπνήσει τις ελπίδες...

Το φινάλε του Τατουάζ θα φέρει ανατροπή και απρόσμενες εξελίξεις

Ο Νικόλας φθάνει κοντά στην εξάρθρωση των εγκεφάλων του κυκλώματος λαθρεμπορίου όπλων, όμως δεν θα προλάβει να το αποκαλύψει. Έπειτα από δύο προειδοποιήσεις (μεταξύ των οποίων και μία απαγωγή) θα δοθεί εντολή θανάτου του ήρωα. Κατά τη διάρκεια λοιπόν ενός συγκλονιστικού επεισοδίου, ο Νικόλας δολοφονείται και μάλιστα μπροστά στα μάτια της αγαπημένης του Αθηνάς.
Η κοπέλα παρά το γεγονός ότι σοκάρεται, είναι και αυτή έμπειρη αστυνομικός. Έτσι αμέσως ειδοποιεί ασθενοφόρο και ο Νικόλας μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Εκεί θα ξεψυχήσει βυθίζοντας την αγαπημένη του στο πένθος. Την ίδια στιγμή ειδοποιείται και η μητέρα του (Βάσια Παναγοπούλου) που σοκάρεται με την είδηση της δολοφονίας του. Εσπευσμένα ταξιδεύει από την Ιταλία στην Ελλάδα προκειμένου να συνοδεύσει τον γιο της στην τελευταία του κατοικία. Το αιματηρό φινάλε του ρόλου του «Νικόλα» αναμένεται να προβληθεί περί τα μέσα Μαΐου.
Θα είναι το πρώτο από τα φινάλε των ιστοριών που θα οδηγήσουν σταδιακά το «Τατουάζ» στην ολοκλήρωση του έπειτα από δύο επιτυχημένες σεζόν προβολής του στον Alpha.

Κάποιοι ήρωες στο τέλος θα ευτυχίσουν και άλλοι θα πληρώσουν τις συνέπειες των πράξεων και των επιλογών τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved