Elif: Ο δικηγόρος του Νετζντέτ έχει ένα σχέδιο για να τον βγάλει από τη φυλακή
Media

Elif: Ο δικηγόρος του Νετζντέτ έχει ένα σχέδιο για να τον βγάλει από τη φυλακή

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Νουρτέν γίνεται έξαλλη όταν συνειδητοποιεί πως η Ελίφ το έσκασε και αρχίζει να την ψάχνει.

Όταν δεν τη βρίσκει, πηγαίνει στο ραντεβού της με την Γκόντζα ελπίζοντας να της αποσπάσει τα χρήματα αλλά όταν η Γκόντζα αρνείται να την πληρώσει αν δεν της δώσει το παιδί, η Νουρτέν αναγκάζεται να της πει την αλήθεια, ότι η Ελίφ το έσκασε. Η Νουρτέν ψάχνει παντού αλλά δεν βρίσκει την Ελίφ και ενημερώνει τη Σεχέρ. Στη συνέχεια αποφασίζει να επιστρέψει σπίτι της και να περιμένει εκεί.

Η Ελίφ είναι εξαντλημένη και κρύβεται σε μια αποθήκη. Σκέφτεται να πάει στο κτήμα αλλά φοβάται την Αρζού. Από την άλλη δεν θέλει να επιστρέψει στο σπίτι της Νουρτέν χωρίς να είναι εκεί ο Μουχσίν. Ο Σερντάρ ακολουθεί την Γκόντζα αλλά όταν τηλεφωνεί η Αρζού δεν της λέει πως η Γκόντζα αναζητά την Ελίφ. Η Αρζού πείθει τον Ερκούτ να βρει κάπου μόνη της τη Ζεϊνέπ και να την κάνει να αποβάλλει. Ο Σελίμ παραμένει έξω από το σπίτι της Ζεϊνέπ και κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητό του. Η Τουλάι τον καλεί να έρθει στο σπίτι να φάει πρωινό. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ δείχνουν να συμφιλιώνονται και είναι ευτυχισμένοι. Η Μελέκ δεν είναι καλά και ξεσπάει ξαφνικά σε κλάματα. Η Τουλάι, ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ τρομάζουν.

Της δίνουν ηρεμιστικά και τη βάζουν για ύπνο. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ αποφασίζουν να πάνε μια βόλτα. Έξω από το σπίτι βρίσκεται ο Ερκούτ, ο οποίος τους ακολουθεί. Ο δικηγόρος του Νετζντέτ έχει ένα σχέδιο για να τον βγάλει από τη φυλακή και ο Νετζντέτ του ζητάει να μην πει σε κανέναν ότι υπάρχει πιθανότητα να αποφυλακιστεί. Η Αρζού επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του δείχνει της φωτογραφίες της Γκόντζα με τον Σερντάρ. Ενώ ο Μουράτ και η Φεριντέ δουλεύουν στο εστιατόριο, ένας άντρας έρχεται και τους λέει πως έμαθε ότι το κατάστημα πωλείται και ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες.

Ο Μουράτ και η Φεριντέ ξαφνιάζονται όταν το ακούν και του λένε πως έχει λάθος πληροφορίες. Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του λέει πως η Νουρτέν προσπάθησε να πάρει τα χρήματα χωρίς να δώσει την Ελίφ. Ο Νετζντέτ τη ρωτάει που βρήκε τα χρήματα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved