Elif: Η Τουγτσέ κρυφακούει τη Σεχέρ και μαθαίνει πως βρέθηκε η Ελίφ
Media

Elif: Η Τουγτσέ κρυφακούει τη Σεχέρ και μαθαίνει πως βρέθηκε η Ελίφ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η πίεση της Αλιγιέ ανεβαίνει και λιποθυμάει και ο Κενάν την πηγαίνει στο νοσοκομείο.

Η Γκόντζα λέει στον Νετζντέτ ότι πούλησε τα κοσμήματά της για να βρει τα χρήματα. Ο Νέτζντετ δεν λέει τίποτα στην Γκόντζα σχετικά με τις φωτογραφίες της με τον Σερντάρ. Σκοπεύει να της ζητήσει εξηγήσεις αμέσως μόλις βγει από τη φυλακή. Καθώς η Ελίφ περιπλανιέται στους δρόμους χωρίς να ξέρει τι να κάνει, ένας πωλητής κουλουριών καταλαβαίνει πως πεινάει και της δίνει ένα κουλούρι.

Η Νουρτέν αναζητά την Ελίφ. Συναντάει συναντάει τον άνθρωπο, που έδωσε το κουλούρι στο κοριτσάκι και έτσι μαθαίνει που είναι η μικρούλα. Η Νουρτέν βλέπει την Ελίφ αλλά εκείνη το σκάει ξανά και κρύβεται. Η μικρούλα αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία. Η μικρούλα λέει στον αξιωματικό πως έχει χαθεί και δεν θυμάται τίποτα. Οι αστυνομικοί βρίσκουν το όνομα του Κενάν στη λίστα των ανθρώπων, που αναζητούν κάποιον και του τηλεφωνούν αλλά εκείνος έχει ξεχάσει το τηλέφωνο του στο σπίτι ενώ μεταφέρει την Αλιγιέ στο νοσοκομείο. Η Νουρτέν πηγαίνει στο σπίτι της Μελαχάτ, ελπίζοντας πως η Ελίφ θα είναι εκεί. Η μικρή όμως δεν είναι εκεί και η Μελαχάτ θυμώνει με τη Νουρτέν όταν μαθαίνει πως έχασε την Ελίφ και της κλείνει κατάμουτρα την πόρτα.

Η Αρζού είναι έξαλλη με τον Σερντάρ επειδή δεν κατάφερε να μάθει τι σχεδιάζει η Γκόντζα. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ πηγαίνουν σε ένα καφέ και ο Ερκούτ πηγαίνει εκεί και βρίσκει τον τρόπο να ρίξει κάτι στο ποτήρι της κοπέλας. Λίγο πριν πιει τον καφέ της όμως, η Ζεϊνέπ νιώθει ναυτία και δεν τον δοκιμάζει. Ο Ερκούτ το βλέπει και απογοητεύεται. Η Ζεϊνέπ λυπάται όταν μαθαίνει πως ο Σελίμ τσακώθηκε με τη μητέρα του. Ο Σελίμ την παρηγορεί λέγοντας της πως αν χρειαστεί θα νοικιάσουν ένα σπίτι για τους δυο τους και όλα θα πάνε καλά.

Η Τουγτσέ είναι θυμωμένη επειδή δεν είναι κανένας από την οικογένειά της στο σπίτι και κανείς δεν την ενημέρωσε πως θα φύγουν. Ξεσπάει στη Σεχέρ, η οποία προσπαθεί να την κάνει να φάει το πρωινό της. Ενώ η Σεχέρ τακτοποιεί την κρεβατοκάμαρα του Κενάν, το τηλέφωνο του χτυπάει συνεχώς. Η Σεχέρ τελικά απαντάει και μαθαίνει έτσι πως η Ελίφ είναι στο αστυνομικό τμήμα. Ενημερώνει αμέσως τη Νουρτέν. Η Τουγτσέ κρυφακούει τη Σεχέρ και μαθαίνει πως βρέθηκε η Ελίφ. Φοβάται πως αν επιστρέψει η Ελίφ στο σπίτι, κανείς δεν θα την αγαπάει πια και το σκάει για να τραβήξει την προσοχή…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved