Elif: Μια ανέλπιστη είδηση τους αναστατώνει όλους
Media

Elif: Μια ανέλπιστη είδηση τους αναστατώνει όλους

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Τουγτσέ αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Νετζντέτ.

Η Αρζού χαίρεται όταν τη βλέπει αλλά η Τουγτσέ έχει θυμό απέναντί της. Της λέει πως βρέθηκε η Ελίφ και πως θέλει τον παππού της γιατί είναι ο μόνος που την αγαπάει. Η Αρζού πηγαίνει αμέσως στο αστυνομικό τμήμα. Ενώ η Γκόντζα είναι με τον Σερντάρ, της τηλεφωνεί η Νουρτλέν και της λέει πως η Ελίφ είναι στο αστυνομικό τμήμα και πως θέλει τα χρήματα.

Η Γκόντζα ζητάει από τον Σερντάρ να προσποιηθεί πως είναι ο πατέρας της Ελίφ και να την πάρουν από το αστυνομικό τμήμα. Η Αρζού βλέπει τον Σερντάρ να μιλάει με την Γκόντζα και όταν απομακρύνεται ο ένας από τον άλλο, η Αρζού τηλεφωνεί στον άντρα και τον ρωτάει τι συμβαίνει αλλά ο Σερντάρ της ζητάει να έχει υπομονή. Η Αλιγιέ και ο Κενάν επιστρέφουν από το νοσοκομείο. Ο Κενάν βλέπει τις κλήσεις στο τηλέφωνό του και μαθαίνει πως βρέθηκε η Ελίφ. Μαλώνει τη Σεχέρ επειδή αμέλησε να του το πει αμέσως και πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα.

Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως ο Κενάν πάει να πάρει την Ελίφ. Και οι δύο πανικοβάλλονται και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Η Μελέκ νιώθει άσχημα. Η Τουλάι, ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι της όταν τηλεφωνεί ο Κενάν και λέει στον αδελφό του πως βρέθηκε η Ελίφ. Η ανέλπιστη είδηση τους αναστατώνει όλους, που σπεύδουν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Σερντάρ βάζει ένα αστυνομικό γιλέκο και πηγαίνει στο τμήμα. Ο Σερντάρ καταφέρνει να πάρει μαζί του την Ελίφ και την πηγαίνει στην Γκόντζα αλλά της λέει πως δεν σκοπεύει να της την δώσει. Στο τμήμα, ο Κενάν μαθαίνει από τον αξιωματικό πως η Ελίφ έχει χάσει τη μνήμη της και εκείνη τη στιγμή ένας αστυνομικός τους ενημερώνει πως η Ελίφ δεν είναι πια στο τμήμα.

Ο Κενάν γίνεται έξαλλος. Εκείνη τη στιγμή φτάνουν η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ και μαθαίνουν πως η Ελίφ αναζητείται ξανά. Η Μελέκ παθαίνει νευρικό κλονισμό. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ βγαίνουν στους δρόμους και αναζητούν την Ελίφ. Η Αρζού τους βλέπει και συνειδητοποιεί πως κάτι δεν πάει καλά. Η Αρζού βάζει τους άντρες του Νετζντέτ να παρακολουθούν τη Νουρτέν. Οι αστυνομικοί δείχνουν στον Κενάν και τη Μελέκ το βίντεο ασφαλείας, που δείχνει την Ελίφ στο τμήμα και η χαρά τους είναι μεγάλη, που τη βλέπουν ζωντανή αλλά η λύπη τους μεγάλη γιατί χάθηκε ξανά. Το βίντεο δείχνει έναν αστυνομικό να παίρνει μαζί του την Ελίφ αλλά δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved