Το Τατουάζ: Η εξομολόγηση «φωτιά» φέρνει απίστευτη ανατροπή (photos)
Media

Το Τατουάζ: Η εξομολόγηση «φωτιά» φέρνει απίστευτη ανατροπή (photos)

To Τατουάζ και οι εξελίξεις του θα καθηλώσουν λίγο πριν το φινάλε του.

Ο Τόνυ μπορεί μέχρι στιγμής να ήταν υποχείριο της Μαργκώ, αλλά, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μας, όλα αλλάζουν όταν αποφασίζει να εξομολογηθεί στην Ταηάνα όλες τις παράνομες δραστηριότητες της οικογέ­νειας του. Η αντίδραση της αστυνόμου, όμως, δεν είναι η αναμενόμενη, καθώς ο έρωτας την παρασύρει...

Ο Τόνυ έχει αποδείξει πως μόνο ο ερω­τάς του για την Τατιάνα μπορεί να τον , αλλάξει και να τον κάνει να απομα­κρυνθεί από τη μητέρα του. Μάλιστα, ο ίδιος αποφασίζει να της κάνει μία εκ βαθέων εξομο­λόγηση και για πρώτη φορά να της πει όσα κρύ­βουν εκείνος και η μητέρα του.

Η Τατιάνα, έκ­πληκτη και σοκαρισμένη, ακούει από τον Τόνυ όλη την αλήθεια νια τη συμμετοχή του στη με­ταφορά των όπλων, τον ρόλο της Μαργκώ, το Συμβούλιο και τη δολοφονία του Νικόλα.

Αφού της ομολογεί τα πάντα, στο τέλος της κάνει μια πρόταση που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή τους και πλέον η Τατιάνα πρέπει να πάρει μια πολύ σο­βαρή απόφαση για το κοινό τους μέλλον. Να τον δώσει στην Αστυνομία και να τον χάσει για πάντα ή να μείνει δίπλα του και μαζί να κατα­φέρουν να ξεμπλέξει εκείνος μια νια πάντα από το κύκλωμα;

Η Μαργκώ, όμως, γνωρίζοντας τις επαφές του γιου της με την αστυνομικό και με τον φόρο μήπως της αποκαλύψει τις παρά­νομες δραστηριότητες της, πηγαίνει στο σπίτι της Τατιάνας και της προσφέρει χρήματα για να αφήσει τον γιο της. Η Τατιάνα, τότε, κάνει την ανατροπή και εκπλήσσει την αδίστακτη γυναίκα ζητώντας της 10 εκατομμύρια!

Η Μαργκώ, όμως, δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και σκοπεύει να δυναμιτίσει τη σχέση του Τόνυ και της Τατιάνας.'Εχει ηχογραφήσει τη συζήτηση της με την αστυνομικό και δίνει στον Τόνυ όλα τα ηχητικά ντοκουμέντα προσπαθώντας να τον πείσει πως η αγαπημένη του δέχτηκε χρήμα­τα για να τον παρατήσει.

Ο Τόνυ κάμπτεται από τα ντοκουμέντα της μητέρας του και προσπα­θεί να βρει την Τατιάνα για να της μιλήσει, αλ­λά εκείνη τον αποφεύγει. Ο ίδιος όταν τη συνα­ντάει, της επιτίθεται και την κατηγορεί πως «λα­δώθηκε» από τη Μαργκώ για να τον χωρίσει. Η Τατιάνα προσβάλλεται από αυτά που πιστεύει ο Τόνυ για εκείνη καθώς επίτηδες ζήτησε από τη Μαργκώ αυτό το υπέρογκο ποσό και πριν προλάβει να καταλάβει το λάθος του τον διώχνει. Οσο οι μέρες περνούν, ο Τόνυ προσπαθεί ακόμα να πείσει την Τατιάνα ότι έπεσε θύμα της ίντριγκας της Μαργκώ, αλλά η αστυνομικός εί­ναι πολύ θυμωμένη μαζί του, γιατί θεωρεί ότι δεν της έχει καμία εμπιστοσύνη. Μάλιστα, του διαμηνύει πως τα μελλοντικά τους σχέδια προς το παρόν δείχνουν να παραμένουν ανεφάρμο­στα, σύμφωνα με το My Tv.

Η συνέχεια στις ακόλουθες φωτογραφίες.

Πού ψηφίζω 2019: Μάθε με ένα κλικ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved