MasterChef: Ο Θάνος Σπανός συστήνεται και αποκαλύπτεται
Media

MasterChef: Ο Θάνος Σπανός συστήνεται και αποκαλύπτεται

Το γνωρίσμαε στο φετινό «MasterChef» και κέντρισε την προσοχή πολλών με τη μαγειρική του ικανότητα.

Ο Θάνος Σπανός αποκάλυψε προσωπικές πτυχές του εαυτού του και πράγματα που δεν γνωρίζαμε, όπως για παράδειγμα τι κάνει πριν κοιμηθεί ή ποια είναι η μεγαλύτερή του τρέλα.

Στο «MasterChef» δήλωσα συμμετοχή: Δήλωση νια τον διαγωνισμό δεν έκανα εγώ, έκαναν φίλοι και συνάδελφοι από τη δουλειά, οι οποίοι έτρωγαν φαγητά κα γλυκά που πήγαινα στη δουλειά είτε τους μαγείρευα στο σπίτι.

Από τον διαγωνισμό δεν θα ξεχάσω πο­τέ: Τις όμορφες στιγμές που έζησα.

Η πιο δύσκολη στιγμή που έζησα στον διαγωνισμό ήταν: Στις αρχές, που ήμουν ψαρωμένος και πολύ αγχωμένος!

Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα έκα­να ξανά στο «MasterChef»: Το μαγειρικό λάθος στη δοκιμασία της τελευταίας αποχώρη­σης (θα έψηνα πιο πολύ το ψάρι και θα διόρθω­να την υφή του πουρέ).

Στον ελεύθερο χρόνο μου: Κάνω πολλά πράγματα: περισσότερο μαγειρική και ζαχαροπλαστική, που τώρα θα είναι το επάγγελμα μου, 4-5 μέρες την εβδομάδα πηγαίνω γυμναστήριο, αν και δεν το συμπεριλαμβάνω στον ελεύθερο χρόνο μου, γιατί το θεωρώ τρόπο ζω­ής. Μετά οι κατασκευές και η δι­ακόσμηση χώρων, η ζωγραφι­κή - αγιογραφία, ακούω πολλή μουσική και δεν βλέ­πω καθόλου τηλεόραση, εκτός από καμιά ξένη σει­ρά, πηγαίνω σινεμά και γε­νικά προσπαθώ να περνάω χρόνο με τους δικούς μου ανθρώπους.

Δεν αποχωρίζομαι ποτέ: Κινητό, κλειδιά, λεφτά!

Θάλασσα ή βουνό: Και το δύο! θάλασσα το καλοκαίρι και βουνό τον χειμώνα.

Το πιο όμορφο δώρο που μου έχουν κάνει: Εκτιμώ τα δώρα που είναι χειροποίητα και έχουν φτιαχτεί με αγάπη και μεράκι.

Η αγαπημένη ταινία: Αγαπημένη ταινία δεν έχω κάποια συγκεκριμένη.

Το αγαπημένο μου βιβλίο: Ντρέπομαι που θα το πω, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν διαβάζω βιβλία λόγω ωραρίων δουλειάς και υποχρεώσε­ων, π.χ. δεν μπορώ να ξεκινήσω ένα βιβλίο και να το αφήσω στη μέση, θα πρέπει μετά να το ξανα­διαβάσω από την αρχή για να θυμηθώ τα προη­γούμενα κεφάλαια, θαυμάζ πολύ τους ανθρώ­πους που το κάνουν!

Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει: Ήταν το 2013, που με ό,τι οικονομίες είχα, πήρα τα ρούχα μου και τον σκύλο μου και έκανα την από­πειρα και μετακόμισα σε φί­λους στο Μόναχο της Γερ­μανίας , αλλά γύρισα πίσω στις 20 μέρες. Ήταν πολύ δύσκολο, δεν μπορούσα να βρω εύκολα δουλειά, γιατί δεν γνώριζα τη γλώσ­σα και το μπάτζετ των χρημάτων μου δεν επαρκούσε να μείνω παραπάνω.

Η συμβουλή που δεν θα ξε­χάσω: Άκου, βλέπε, σώπα!

Φοβάμαι: Το σκοτάδι.

Πριν κοιμηθώ σκέφτομαι: Η αυριανή μέρα να είναι ομορφότερη από τη σημερινή.

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved