MasterChef: Αποκάλυψη που δεν περιμέναμε: «Τελείωσε το συμβόλαιό μου με το Star» (photos)
Media

MasterChef: Αποκάλυψη που δεν περιμέναμε: «Τελείωσε το συμβόλαιό μου με το Star» (photos)

Ένα σημαντικό "κεφάλαιο" του Master Chef κλείνει οριστικά για το Star αφού πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής αποκαλύπτει πως τελείωσε το συμβόλαιο που είχε με το κανάλι. 

Λίγο όμως δείχνει να απασχολεί τον ίδιο όλο αυτό αφού ήδη έχει βρει δουλειά για την καλοκαιρινή σεζόν που μόλις άνοιξε και που δείχνει ο ίδιος να περιμένει πώς και πώς.

«Θα μείνω όλο το καλοκαίρι στο νησί. Τελείωσε και αυτήν την εβδομάδα το συμβόλαιό μου με το Star, οπότε μπαίνω τώρα σε κανονικούς ρυθμούς. Θα απορροφηθώ στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Με υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά. Στην αρχή παραξενεύτηκαν γιατί δεν περίμεναν να με δουν εδώ. Φαντάζονταν καμιά Μύκονο, καμιά Σαντορίνη… Όμως εγώ είμαι διαφορετικός. Ήθελα κάτι πιο ουσιαστικό που να με εκφράζει και όχι να κάνω κάτι απλώς για να ακούγεται το όνομά μου» είπε ο ίδιος στο Secret αποκαλύπτοντας τα άμεσα σχέδιά του τα οποία είναι μεγαλεπήβολα και φυσικά έχουν να κάνουν μόνο με τη μαγειρική και γενικότερα τη δημιουργία στην κουζίνα.

Ο εν λόγω παίκτης έχει γράψει τη δική του ιστορία στο μαγειρικό ριάλιτι και υπήρξε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για αρκετό καιρό στο παρελθόν αλλά και μέχρι σήμερα αφού είναι περιζήτητος στον κόσμο της μαγειρικής. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να μπει και στη διαδικασία να σχολιάσει τους φετινούς παίκτες του επιτυχημένου παιχνιδιού. Όταν ρωτήθηκε για αυτούς δεν μάσησε τα λόγια του αλλά τόνισε: «Το μαγειρικό επίπεδο είναι πιο χαμηλό σε σχέση με το δικό μας. Επίσης, οι παίκτες είναι πιο απόμακροι. Αυτό όμως που δεν μου αρέσει καθόλου είναι που βρίζουν περισσότερο. Ο Μανώλης είναι ολοκληρωμένος μάγειρας, ενώ ο Πάνος μού θυμίζει εμένα, αλλά θέλει να ωριμάσει περισσότερο. Με τη Σπυριδούλα έχουμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν, είμαστε φίλοι και ξέρω τις δυνατότητές της. Ο Παντελής είναι χρήσιμος για κάθε κουζίνα».

Δείτε στη παρακάτω gallery για ποιον πρόκειται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved