Elif: Η Σεχέρ ενημερώνεται για το ατύχημα της Νουρτέν και του Μουχσίν
Media

Elif: Η Σεχέρ ενημερώνεται για το ατύχημα της Νουρτέν και του Μουχσίν

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Νουρτέν και ο Μουχσίν χάνουν τη ζωή τους στο τροχαίο.

Η Αρζού πανικοβάλλεται και φεύγει μακριά από το τόπο του ατυχήματος. Ταυτόχρονα αναρωτιέται που είναι η Ελίφ. Αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Νουρτέν και του Μουχσίν μήπως καταφέρει να βρει κάποιο στοιχείο, που θα τη βοηθήσει. Η Αρζού επιστρέφει σπίτι και λέει στον Ερκούτ πως προκάλεσε το ατύχημα στη Νουρτέν και τον Μουχσίν και πως πέθαναν. Φοβάται μήπως πάει φυλακή. Τρεις άνθρωποι υπήρξαν μάρτυρες στο ατύχημα, που προκάλεσε η Αρζού αλλά δεν πρόλαβαν να συγκρατήσουν τις πινακίδες του αυτοκινήτου της.

Η αστυνομία μετά τις καταγγελίες των μαρτύρων, αποφασίζει να ελέγξει τις κάμερες ασφαλείας. Ο Σερντάρ φτάνει με την Ελίφ έξω από το κτήμα αλλά εκείνη δεν θέλει να μπει γιατί φοβάται πως θα συναντήσει την Αρζού. Ο Σερντάρ την καθησυχάζει και της λέει πως αυτό είναι το σπίτι της. Δύο άντρες όμως επιτίθενται στον Σερντάρ και απαγάγουν την Ελίφ. Την έχουν απαγάγει μετά από εντολή της Γκόντζα, η οποία σχεδιάζει να δείξει την Ελίφ πρώτα στον Νετζντέτ και μετά να την παραδώσει στον Κενάν. Όταν η Ελίφ βλέπει την Αρζού να έρχεται στο σπίτι, τρομάζει και κρύβεται στο δωμάτιο της Γκόντζα. Η μικρούλα περιμένει πως και πως να βρει την οικογένειά της. Η Σεχέρ επιβεβαιώνει στην Αλιγιέ πως πράγματι υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση της Ελίφ. Η Αλιγιέ τρελαίνεται από τη χαρά της.

Καλεί αμέσως τον Κενάν αλλά μαθαίνει πως η Ελίφ έπεσε ξανά θύμα απαγωγής και η χαρά μετατρέπεται πάλι σε λύπη και αγωνία. Ο Κενάν αφήνει τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ στο πλευρό της Μελέκ και επιστρέφει στο κτήμα για να δει τη μητέρα του και να της εξηγήσει τι συνέβη. Όταν εξηγεί στην Αλιγιέ τι έχει περάσει η Ελίφ, τη συμβουλεύει να συμφιλιωθεί με τον Σελίμ γιατί κάνει ένα ακόμα μεγάλο λάθος.

Η Αλιγιέ τηλεφωνεί στον Σελίμ και εκείνος δεν θέλει να το σηκώσει αλλά η Ζεϊνέπ επιμένει να μιλήσει μαζί της. Η Σεχέρ ενημερώνεται για το ατύχημα της Νουρτέν και του Μουχσίν. Ο Νετζντέτ αποφυλακίζεται με όρους μέχρι τη δίκη του. Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο αλλά μπερδεύει ένα κοριτσάκι με την Ελίφ και επιτίθεται στη μητέρα της. Ο γιατρός λέει στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ πως η Μελέκ θα πρέπει να νοσηλευθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved