Το Τατουάζ: Η δολοφονική μανία του Ορφέα εγκλωβίζει την οικογένεια Μελά
Media

Το Τατουάζ: Η δολοφονική μανία του Ορφέα εγκλωβίζει την οικογένεια Μελά

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο Τατουάζ με την δολοφονική μανία του Ορφέα  εγκλωβίζει την οικογένεια Μελά

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Το Τατουάζ είδαμε:
Ο Αλέξανδρος βρίσκει το πτώμα του Φίλιππου στο γραφείο και το σοκ είναι μεγάλο. Όταν έρχεται η αστυνομία, ο Αλέξανδρος τους πληροφορεί για τις απειλές του Ορφέα και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι αυτός είναι ο δολοφόνος του Φίλιππου. Κανείς πια δεν έχει αμφιβολία για την ταυτότητα του δολοφόνου.

Ο Παύλος συνεχίζει να συνωμοτεί με τον Θεοχάρη και στήνει διάφορες «παγίδες» στην Μάρθα προκειμένου να της τραβήξει την προσοχή. Η δήθεν επικοινωνία του Παύλου με την «Τζέσικα» μέσω facebook θα πέσει στην αντίληψη της Μάρθας και θα την ταράξει πολύ. Το αθώο ψέμα του Στέφανου τροφοδοτεί για μια ακόμη φορά τη ζήλεια της Όλγας που δεν λέει να ηρεμήσει.

Η Μαργκώ δίνει κι επίσημα το όνομα του Νικόλα στο Συμβούλιο και τους προτρέπει να πάρουν τα μέτρα τους. Τα άσχημα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και σύντομα μαθαίνουν όλοι για τον άδικο χαμό του Φίλιππου. Η Ελένη απαρηγόρητη, αλλά και τρομοκρατημένη, καθώς ο Παύλος λαμβάνει ένα γράμμα από τον Ορφέα που λέει πως θα έρθει και η δική τους η σειρά. Η Τατιάνα δένεται όλο και πιο πολύ με τον Τόνυ, αγνοώντας ότι ο Σέκερης παρακολουθεί το κινητό της.


Δείτε στη gallery που ακολουθεί τι θα δούμε απόψε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved