Elif: Η Μελέκ έχει μια νέα νευρική κρίση όταν μαθαίνει πως…
Media

Elif: Η Μελέκ έχει μια νέα νευρική κρίση όταν μαθαίνει πως…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, Η αστυνομία πηγαίνει να πάρει την κατάθεση της Αρζού.

Εκείνη ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει τη Νουρτέν και τον Μουχσίν και πως δεν είχε καμία σχέση με το ατύχημα αλλά οι αστυνομικοί της λένε πως πρέπει να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Η Γκόντζα χαίρεται όταν μαθαίνει τι συνέβη. Η Μελέκ έχει μια νέα νευρική κρίση όταν μαθαίνει πως θα μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο και οι γιατροί αναγκάζονται να πάρουν δραστικά μέτρα για να την εμποδίσουν από το να κάνει κακό στον εαυτό της

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ λυπούνται πολύ για την κατάσταση της Μελέκ. Ο Κενάν πηγαίνει να την επισκεφθεί δει και αισθάνεται συντετριμμένος όταν τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση. Ενώ η Γκόντζα ετοιμάζεται να πάει να δει τον Νετζντέτ στη φυλακή μαζί με την Ελίφ, εκείνος επιστρέφει σπίτι. Η Γκόντζα χαίρεται όταν τον βλέπει αλλά ο Νετζντέτ της συμπεριφέρεται ψυχρά και της δείχνει τις φωτογραφίες της με τον Σερντάρ. Της λέει πως πρώτα θα τελειώσει την ιστορία με την Ελίφ και μετά θα ασχοληθεί μαζί της. Ο Νετζντέτ κλειδώνει την Ελίφ σε μια αποθήκη. Ένας μήνας περνάει και η Γκόντζα με τον Νετζντέτ έχουν συμφιλιωθεί αλλά η κοπέλα λυπάται για τη μικρή Ελίφ, που είναι κλειδωμένη στην αποθήκη.

Όταν ο Νετζντέτ φεύγει από το σπίτι, η Γκόντζα επισκέπτεται την Ελίφ και της υπόσχεται να την βγάλει από την αποθήκη με κάποιο τρόπο. Η Γκόντζα ξέρει πως πρέπει να σώσει την Ελίφ πριν επιστρέψει η Αρζού. Η μέρα για τη δίκη της Αρζού φτάνει και ο Νετζντέτ έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να τη βγάλει από τη φυλακή. Πηγαίνει στη δίκη μαζί με τον Ερκούτ. Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ πηγαίνουν να την παραλάβουν. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ έχουν συμφιλιωθεί και έχουν νοικιάσει ένα σπίτι. Ζητούν από τη Μελέκ να μείνει μαζί τους και εκείνη δέχεται. Οι τρεις τους πηγαίνουν να πιουν έναν καφέ και έρχεται και η Φεριντέ. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ αφήνουν τη Μελέκ με τη Φεριντέ και πηγαίνουν να δουν την Αλιγιέ. Η Φεριντέ είναι χαρούμενη που η Μελέκ βγήκε από το νοσοκομείο και της λέει πως η θεία της Μελαχάτ επέστρεψε στο χωριό τους.

Ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι του και η Τουλάι είναι ενθουσιασμένη επειδή η Μελέκ είναι καλά αλλά ο Βεϊσέλ πανικοβάλλεται εξαιτίας των εγγράφων, που έβαλε τη Μελέκ να υπογράψει. Δεν ξέρει πως να το δικαιολογήσει αν τον ρωτήσει η Μελέκ. Μετά τη μετακόμιση του Σελίμ και της Ζεϊνέπ σε άλλο σπίτι, η Αλιγιέ είχε ένα άσχημο επεισόδιο με την πίεση της, που της άφησε μια αναπηρία στην αριστερή πλευρά. Μόλις επιστρέφει σπίτι μετά από ένα μήνα στο νοσοκομείο. Η Σεχέρ νιώθει μόνη μετά τον θάνατο της Νουρτέν και επειδή δεν έχει που να πάει, παραμένει στο κτήμα και φροντίζει την Αλιγιέ. Ενώ ο Μουράτ δουλεύει στο εστιατόριο, ο άντρας που το έχει αγοράζει έρχεται και του ζητάει να φύγουν.

Ο Μουράτ προσπαθεί να του εξηγήσει πως αποκλείεται να έχει πουληθεί το εστιατόριο και εκείνη τη στιγμή φτάνουν η Μελέκ μαζί με τη Φεριντέ. Η Μελέκ λέει στον άντρα πως δεν έχει πουλήσει το εστιατόριο αλλά εκείνος της λέει πως το αγόρασε από τον Βεϊσέλ Σιμσέκ και της δείχνει το συμβόλαιο. Η Μελέκ θυμάται τα έγγραφα, που της είχε δώσει να υπογράψει ο Βεϊσέλ. Ο Μουράτ τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ αλλά εκείνος δεν απαντάει. Ο Μουράτ τηλεφωνεί στην Τουλάϊ και της λέει πως ο Βεϊσέλ πούλησε το εστιατόριο. Η Τουλάι γίνεται έξαλλη με τον άντρα της. Η Μελέκ ηρεμεί τον Μουράτ και τη Φεριντέ και τους λέει πως δεν μπορούν να κάνουν πια κάτι αλλά δεν πρέπει να ανησυχούν γιατί θα κάνουν κάπου αλλού ένα νέο ξεκίνημα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved