Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αιχμηρή απάντηση στον Βασάλο «Τον γνωρίσαμε επειδή είχε δύο γκόμενες…» (Vid)
Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αιχμηρή απάντηση στον Βασάλο «Τον γνωρίσαμε επειδή είχε δύο γκόμενες…» (Vid)

Η κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Κωνσταντίνο βασάλο συνεχίζεται!

Μέσα από το Πρωινό ενημερωθήκαμε τη δυσαρέσκεια της Φαίης Σκορδά και του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Δημήτρης στη στήλη του στο Πρωινό ήθελε να έχει καλεσμένο τον Κωνσταντίνο, ο οποίος δεν κατάφερε να βρεθεί στο Πρωινό και η Φαίη τόνισε πως αν κάποια στιγμή γίνει το γύρισμα, δε θέλει να προβληθεί η συνέντευξή του.

Ο δε Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» είπε τη δική του άποψη και υπογράμμισε πως η διαφωνία τους έπρεπε να λυθεί αναμεταξύ τους και όχι στον αέρα μιας εκπομπής.

Ο δε Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου το Σαββατοκύριακο, έκανε νέες δηλώσεις μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον Ρυθμό 9,49.

Ο Δημήτρης είπε, όπως πρόβαλε και η εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Εγώ ενημέρωσα την Φαίη τι έχει γίνει και βγαίνει στον αέρα και θεώρησε να μου απαντήσει στον αέρα λέγοντας «Δεν θα το παίξω ποτέ, δεν είναι σωστό για τους άλλους καλεσμένους». Συμφωνώ απόλυτα με την Φαίη. Η Φαίη το είπε. Ο Βασάλος από όλους βρήκε σε εμένα να σηκώσει @@@@@@ και βγαίνει το Σάββατο και λέει θέλω να απαντήσω και απαντάει σε εμένα. Κάτσε τώρα γιατί φορτώνω… Τον Βασάλο τον γνωρίσαμε επειδή είχε δύο γκόμενες μία μέσα στο παιχνίδι και μία έξω και επειδή λιποθυμούσε.»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved