MasterChef: Aυτός ο παίκτης μένει απόψε εκτός τελικού! (Vid & Photos)
Media

MasterChef: Aυτός ο παίκτης μένει απόψε εκτός τελικού! (Vid & Photos)

Μία ανάσα πριν από τον τελικό του MasterChef και η τριάδα των παικτών θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτού για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής.

Απόψε στις 21:00 θα δούμε τον τελευταίο ημιτελικό του MasterChef! Η τελευταία φάση των ημιτελικών, η οποία θα κρίνει ποιοι θα είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ του φετινού MasterChef, είναι γεγονός.

Ίσως το πιο σημαντικό Mystery Box του διαγωνισμού, με υλικά επιλογής του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, θα σηκώσουν σήμερα ο Μανώλης, ο Χρήστος και η Σπυριδούλα. Το καλύτερο πιάτο, που θα δοκιμάσουν οι τρεις κριτές, θα στείλει τον δημιουργό του στον εξώστη χρίζοντας τον παράλληλα ως τον πρώτο μεγάλο φιναλίστ του φετινού MasterChef!

Οι υπόλοιποι δυο διαγωνιζόμενοι καλούνται αυτή τη φορά να αντιγράψουν ένα πιάτο του πρώτου Έλληνα Chef με δυο αστέρια Michelin, Άγγελου Λάντου. Ένα πιάτο φαινομενικά απλό αλλά στην ουσία εξαιρετικά πολύπλοκο και χρονοβόρο.

Αυτοί που θα είναι ψύχραιμοι και θα καταφέρουν να τιθασεύσουν το άγχος τους, θα κάνουν το πρώτο μεγάλο και καθοριστικό βήμα προς τον μεγάλο τελικό. Ένα μεγάλο βήμα προς το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Σύμφωνα με τα spoilers οι δύο που θα πάνε στον τελικό είναι οι ακόλουθοι και δείτε τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved