Elif: Η Ελίφ θέλει να φύγει και να αναζητήσει την οικογένειά της
Media

Elif: Η Ελίφ θέλει να φύγει και να αναζητήσει την οικογένειά της

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, o Κεμάλ πηγαίνει την Ελίφ στο σπίτι του και τη συστήνει στη μικρή του κόρη, την Ιντζί. Η Μελέκ στενοχωριέται πολύ όταν μαθαίνει πως η Ελίφ έχει χάσει τη μνήμη της.

Καθώς μιλάει με τον αξιωματικό, έρχεται ο Κενάν και της εξηγεί πως δεν της είπε την αλήθεια για την Ελίφ επειδή δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Η Μελέκ αισθάνεται απελπισία. Η Ελίφ λέει στην Ιντζί όλα όσα έχει περάσει και εκείνη εντυπωσιάζεται. Η Ελίφ θέλει να φύγει και να αναζητήσει την οικογένειά της αλλά ο Κεμάλ έχει κλειδώσει την πόρτα. Ρωτάει την Ιντζί, που είναι τα κλειδιά αλλά εκείνη δεν ξέρει. Η Ιντζί λέει στην Ελίφ πως αν φύγει, ο πατέρας της θα τη δείρει. Ο Κεμάλ επιστρέφει σπίτι και όταν διαπιστώνει πως η μεγάλη του κόρη, η Ασουμάν, δεν έχει επιστρέψει, τα βάζει με την Ιντζί. Η Ελίφ τρομάζει και εκείνη τη στιγμή επιστρέφει η Ασουμάν.

Ο Κεμάλ χτυπάει άσχημα την Ασουμάν και η Ιντζί και η Ελίφ τρομάζουν. Η Γκόντζα είναι ακόμα στην αποθήκη και δεν ξέρει τι να κάνει ενώ ανησυχεί και για την Ελίφ. Μετανιώνει που δεν πήγε την Ελίφ κατευθείαν στον Κενάν. Αγκαλιάζει το παιχνίδι, που άφησε πίσω της η Ελίφ. Ο Ερκούτ έρχεται για να δει πως είναι η Γκόντζα και εκείνη τον παρακαλάει να την αφήσει να φύγει αλλά ο Ερκούτ αρνείται. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ φροντίζουν την Αλιγιέ και αποφασίζουν να μείνουν και άλλο στο κτήμα. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει τη Μελέκ πως μπορεί να μείνει στο σπίτι της αν θέλει αλλά εκείνη της λέει πως είναι πολύ καλά στο σπίτι της Φεριντέ μαζί με την Τουλάι.

Η Τουγτσέ νιώθει πως κανείς δεν της δίνει σημασία και ξεσπάει στη Σεχέρ. Ενώ ο Σελίμ ετοιμάζει τα φάρμακα της Αλιγιέ, η Τουγτσέ παίρνει κρυφά το τηλέφωνο του και καλεί τη μητέρα της. Η Τουγτσέ λέει στην Αρζού πως η Σεχέρ είναι πολύ λυπημένη από τότε που η αδελφή της και ο γαμπρός της σκοτώθηκαν. Η Αρζού συνειδητοποιεί πως η Σεχέρ ήταν αδελφή της Νουρτέ και όταν της τηλεφωνεί για να της δώσει συλλυπητήρια, η Σεχέρ μένει άφωνη. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι της Φεριντέ και ικετεύει να μιλήσει με την Τουλάι.

Εκείνη τη στιγμή επιστρέφει η Μελέκ από το αστυνομικό τμήμα και ο Βεϊσέλ της λέει πως έπρεπε να πουλήσει το εστιατόριο επειδή κινδύνευε η ζωή του. Η Μελέκ του λέει πως δεν θέλει χρήματα από αυτόν, θέλει μόνο να μείνει μακριά από τις ζωές τους. Η Τουλάι του λέει πως δεν πρόκειται να τον συγχωρήσει και πως το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να φύγει. Ο Βεϊσέλ δεν έχει άλλη επιλογή και φεύγει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved