Αποκλειστικό: Έρχονται ανατροπές στο Σόι μου! Δεν φαντάζεστε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια
Media

Αποκλειστικό: Έρχονται ανατροπές στο Σόι μου! Δεν φαντάζεστε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια

Η αγαπημένη καθημερινή σειρά του Alpha «Το Σόι μου», όπως πρώτο το gossip-tv.gr σας αποκάλυψε ρίχνει οριστικά αυλαία στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Μέχρι τότε όμως οι ζωές των αγαπημένων μας Χαμπέων και Τριαντάφυλλων έχουν να ζήσουν πολλές περιπέτειες βάζοντας στην καθημερινότητά τους κι άλλους χαρακτήρες – έκπληξη!

Μπορεί η μια ανατροπή να διαδέχεται την άλλη και τα μπερδέματα να μην έχουν τελειωμό, ωστόσο οι ήρωές μας βρίσκουν πάντα τη λύση και στο τέλος συνυπάρχουν με αρμονία και αγάπη.

Οι αγαπημένοι μας ήρωες

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει η απόφαση να «τελειώσει» η σειρά, ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού, όχι επειδή η σειρά δεν σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά επειδή δεν ήθελαν να «κουράσει» το τηλεοπτικό κοινό και επειδή το κανάλι θέλει τη νέα τηλεοπτική σεζόν να ανανεώσει την prime time ζώνη του με νέες σειρές.

Έρχονται ανατροπές

Εξάλλου μιλάμε για ένα σίριαλ το οποίο στάθηκε επάξια απέναντι σε κάθε είδους ριάλιτι ή σόου σημειώνοντας υψηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης και πολλές φορές κέρδιζε τη «μάχη» ακόμη και απέναντι στα «θηρία» Survivor και MasterChef.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τους πρωταγωνιστές να μπλέκουν σε νέες περιπέτειες και πραγματικά ούτε καν φαντάζεστε τι θα συμβεί.

Δείτε την απάντηση στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved