Eλίφ: Μεγάλη ανατροπή! Η καταγγελία θα φέρει τα πάνω-κάτω
Media

Eλίφ: Μεγάλη ανατροπή! Η καταγγελία θα φέρει τα πάνω-κάτω

Μία μεγάλη ανατροπή θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του SΤΑR «Εlif».

Ο Ερκούτ συλλαμβάνεται έπειτα από καταγγελία της Γκόντζα, ενώ ο Νετζντέτ φοβάται μήπως ομολογήσει και συλληφθεί και εκείνος.

Ο Ερκούτ είναι πάντα πρόθυμος να βοηθάει τον Νετζντέτ στις βρόμικες και παράνομες δουλειές του μιας και γνωρίζει πως ο επιχειρηματίας έχει πολλή δύναμη και εξουσία. Ωστόσο, αυτό που κανείς από τους δύο άντρες δεν έχει προβλέψει είναι πως η Γκόντζα θέλει πάση θυσία να φύγει από το σπίτι και να τους εκδικηθεί για τη συμπεριφορά τους. Η γυναίκα παρακολουθεί συνεχώς κρυφά τις συζητήσεις του συζύγου της με τον Ερκούτ περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσει. Αυτή έρχεται όταν ο Νετζντέτ ζητάει από τον Ερκούτ να παραδώσει κάποια όπλα. Η Γκόντζα ακούει τη συζήτηση και καταγγέλλει τον Ερκούτ στην Αστυνομία, ενώ αποκαλύπτει στην Ασφάλεια και το σημείο στο οποίο ο άντρας θα παραδώσει τα όπλα.

Την επόμενη μέρα ο Ερκούτ ακολουθεί τις εντολές του Νετζντέτ, βάζει το φορτίο σε τσάντες και πηγαίνει στο σημείο που του έχουν υποδείξει. Εκεί, όμως, αντί για τους αγοραστές αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα του έχουν στήσει παγίδα. Ο άντρας συλλαμβάνεται και οδηγείται με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα. Καθώς ο Νετζντέτ περιμένει νέα από τον Ερκούτ, ο δικηγόρος του τον ενημερώνει πως κάποιος έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και ο Ερκούτ έχει συλληφθεί.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τι θα συμβεί μετά τη σύλληψή του:

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved