MasterChef: Δείτε τι αποκάλυψαν οι τρεις κριτές για τους δύο παίκτες πριν τον μεγάλο τελικό! (Vid)
Media

MasterChef: Δείτε τι αποκάλυψαν οι τρεις κριτές για τους δύο παίκτες πριν τον μεγάλο τελικό! (Vid)

Λίγες μέρες έμειναν πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef!

O Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν αποκαλύψεις για το ριάλιτι μαγειρικής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο καθένας μίλησε για τους δύο παίκτες που έφθασαν στον τελικό, την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και τον Μανώλη Σαρρή.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που και οι δύο παίκτες ήταν στην ομάδα του, τόνισε: «Η Σπυριδούλα το έλεγε συνεχώς πως ήρθε για να κερδίσει. Δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό της Σπυριδούλας αυτό. Το MasterChef είναι ένα πρωτάθλημα με όρους Κυπέλλου. Αγώνας-αγώνας-αγώνας. Αυτός που θα κερδίσει τον τίτλο θα έχει εξυπηρετήσει καλύτερα αυτόν τον σκοπό».

Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε: «Όλα κρίνονται στην λεπτομέρεια και είναι ένας αγώνας δρόμου αυτό που χαρακτηρίζει το παιχνίδι».

Και ο Σωτήρης Κοντιζάς: «Εμείς πρέπει να κρίνουμε το φαγητό στο πιάτο. Αυτός είναι ο ρόλος μας. Από εκεί και πέρα προσπαθούμε με κάποιες παρατηρήσεις να περάσουμε και κάποια άλλα μηνύματα. Αν μιλούσαμε για χαρακτήρες θα ήταν ένας διαφορετικός διαγωνισμός. Παίζει ρόλο σίγουρα ο χαρακτήρας, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με τη βαθμολογία και την κριτική, έχει να κάνει μόνο με το πιάτο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved