Elif: Η Ασουμάν αφήνει μόνες την Ελίφ και την Ιντζί στο σπίτι
Media

Elif: Η Ασουμάν αφήνει μόνες την Ελίφ και την Ιντζί στο σπίτι

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Ζεϊνέπ πηγαίνει πρωινό στην Αλιγιέ και εκείνη απολογείται για όλα όσα της έκανε και της λέει πως μετανιώνει πολύ.

Η Ασουμάν αφήνει μόνες την Ελίφ και την Ιντζί στο σπίτι για να συναντήσει τον Φατίχ, τον οποίο της σύστησε η φίλη της, Μπελγκίν. Όμως η Ασουμάν δεν ενδιαφέρεται για εκείνον επειδή είναι φτωχός. Όταν φεύγει η Ασουμάν, η Ελίφ και η Ιντζί δοκιμάζουν τα φορέματα, που ράβει η κοπέλα. Καταστρέφουν όμως ένα φόρεμα και όταν επιστρέφει η Ασουμάν, η Ιντζί κατηγορεί την Ελίφ.

Η Ασουμάν γίνεται έξαλλη. Η Ελίφ δεν λέει κουβέντα αλλά όταν η Ιντζί της ζητάει συγνώμη, τη συγχωρεί. Η Ασουμάν ξεκινάει να διορθώνει αμέσως το φόρεμα γιατί πρέπει να το παραδώσει την επόμενη μέρα. Καθώς ο Κεμάλ κάθεται στο καφενείο, η γειτόνισσά του, η Ιντρίς του λέει πως έχει δει την Ασουμάν να βγαίνει τα βράδια και πως θα πρέπει να βάλει όρια στην κόρη του.

Ο Κεμάν γίνεται έξαλλος όταν το ακούει αυτό. Ο ιδιοκτήτης του καφενείου, ο Σεντάτ, ο οποίος θέλει να παντρευτεί την Ασουμάν, επεμβαίνει και διώχνει την Ιντρίς. Η Μελέκ, η Φεριντέ και η Τουλάι, διανέμουν παντού τις αφίσες με την εξαφάνιση της Ελίφ. Επίσης αναζητούν και δουλειά. Η Ζεϊνέπ τις επισκέπτεται και όλες ανησυχούν για την Ελίφ. Θεωρούν πως ο Νετζντέτ έχει απάγαγει την Ελίφ αλλά δεν έχουν στοιχεία για να το αποδείξουν. Όταν η Ζεϊνέπ τους μιλάει για την κατάσταση στο κτήμα, η Τουλάι θέλει να βοηθήσει τη Ζεϊνέπ. Ο Σελίμ και ο Κενάν αναζητούν υπηρέτρια. Ο Νετζντέτ πηγαίνει να δει την Γκόντζα αλλά εκείνη του λέει πως δεν αντέχει να σκέφτεται πως φέρθηκε έτσι σε ένα μικρό παιδάκι.

Ο Νετζντέτ της απαντάει πως θα μείνει εκεί μέχρι να έρθει στα λογικά της και φεύγει. Η Γκόντζα νιώθει έντονο πόνο στο στομάχι. Παρά το γεγονός πως είναι θυμωμένος μαζί της, ο Νετζντέτ ζητάει από τον Ερκούτ να πάει φαγητό και μια κουβέρτα στην Γκόντζα χωρίς όμως να της αναφέρει πως αυτός έδωσε την εντολή…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved