ΜasterChef: Τζώρτζης: «Δεν θα ξανασυμμετείχα στο MasterChef για κανέναν λόγο» (Exclusive interview)
Media

ΜasterChef: Τζώρτζης: «Δεν θα ξανασυμμετείχα στο MasterChef για κανέναν λόγο» (Exclusive interview)

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου, λίγο πριν το μεγάλο τελικό του MasterChef παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο gossip-tv και ήταν «καταπέλτης» σχετικά με την εικόνα του φετινού διαγωνισμού.

O πρώην διαγωνιζόμενος του show μαγειρικής αναφέρθηκε στη διαφορετική εικόνα που έχει το πρόγραμμα συγκριτικά με πέρυσι, επισημαίνοντας ότι τα στοιχεία reality είναι σαφώς πιο έντονα, όπως και η προσέγγιση των κριτών.

Ακόμη, εξέφρασε την άποψή του για την Άλκηστη, η οποία δεν ήταν καθόλου θετική, αφού όποτε την πετύχαινε άλλαζε κανάλι. Παράλληλα διευκρίνισε ότι δεν επιθυμεί να έχει καμία σχέση με την πρώην συμπαίκτριά του Γωγώ Κωστάκη.

Μάλιστα, παρόλο που η συμμετοχή του τον βοήθησε επαγγελματικά, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους το MasterChef του έκανε κακό στην προσωπική και ερωτική του ζωή και αποκάλυψε ότι δέχθηκε τηλεοπτικές προτάσεις, δηλώνοντας γιατί δεν ευοδώθηκαν.

Πώς σου φαίνεται το φετινό MasterChef;

Είναι πιο πολύ reality από το περσινό! Από την πρώτη μέρα δεν έπαιξε ρόλο η μαγειρική αλλά σε τι κατάσταση είναι η οικογένεια του κάθε παίκτη και η προσωπική του ζωή.

Τι διαφορές δηλαδή εντοπίζεις συγκριτικά με εκείνο που συμμετείχες εσύ;

Στο περσινό MasterChef χρειαζόταν περισσότερη μαγειρική αντίληψη και από τους συμπαίκτες μου και από τους κριτές. Φέτος και οι δοκιμασίες και το σκηνικό γενικότερα είναι πιο ελαφρύ από το δικό μας.

Τι διαφορές έχουν δηλαδή οι κριτές σε αυτόν τον κύκλο;

Στο περσινό οι κριτές δεν είχαν τόση μεγάλη επαφή με τα προσωπικά ζητήματα των παικτών, ούτε κερδίσαμε την ποδιά λέγοντας πόσο δύσκολα χρόνια περάσαμε, κάτι που έγινε φέτος. Οι κριτές έγιναν ένα με τα παιδιά, ενώ με εμάς δεν γίνονταν ένα.

Η Άλκηστις φέτος τράβηξε την προσοχή με την έντονη προσωπικότητά της. Εσένα πώς σου φάνηκε;

Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος της. Βέβαια κι εγώ δέχτηκα πολύ κακά σχόλια και βγήκα διαφορετικός από αυτό που ήμουν στην κανονική μου ζωή. Πιστεύω, όμως, ότι η Άλκηστη ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ήταν μια αντιαισθητική παρουσία μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα, πολλές φορές που την έβλεπα άλλαζα κανάλι!

Θα συμμετείχες ξανά στο MasterChef;

Δεν θα ξανασυμμετείχα στο MasterChef για κανέναν λόγο! Σαν άνθρωπος δεν είμαι όπως βγήκα στο παιχνίδι. Δέχτηκα πολύ κακά σχόλια και δεν άντεχα την τόσο μεγάλη κριτική που μου ασκήθηκε σε βαθμό να μην μπορώ να βγω από το σπίτι μου.

Τι εννοείς λέγοντας ότι δεν ήσουν όπως παρουσιάστηκες;

Υπήρχε πολύ μοντάζ! Κοβόντουσαν και συνδεόντουσαν πράγματα ασυνάρτητα με το τι είχα πει. Δεν είμαι σε καμία περίπτωση αυτός που βγήκα ότι είμαι.

Είσαι πικραμένος;

Ήταν να το κάνω και το έκανα. Ήταν εμπειρία ζωής, αλλά το αποτέλεσμα που βγήκε είναι αρνητικό για εμένα.

Γιατί δεν θα πήγαινες φέτος αν σε καλούσαν;

Αρχικά δε με κάλεσαν! Αλλά και να με καλούσαν δεν υπήρχε περίπτωση να πάω, γιατί πριν λίγο καιρό κρινόμουν εγώ.

Έχεις κρατήσει επαφές με κάποιον από τους περσινούς συμπαίκτες σου;

Έχω κρατήσει επαφές με τον Τσίκιλη και τον Σελίμ. Έχω κρατήσει επαφές με αυτούς που πραγματικά θέλω και θέλουν.

Με τη Γωγώ μιλάτε;

Δεν έχω καμία επαφή. Φαντάσου ότι και στον τελικό που ήταν live ούτε «γεια» δεν είπαμε.

Γιατί δεν τα βρήκατε καθόλου εσείς οι δύο;

Γιατί ειπώθηκαν πάρα πολλά. Αρχικά μπήκαμε σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής που μετά έγινε reality επιβίωσης. Ο καθένας είχε τους δικούς του στόχους και την δική του τακτική! Εγώ προσωπικά δεν είχα κάποιο θέμα με τη Γωγώ. Βγήκε βέβαια μια φράση που είπε η Γωγώ μέσα στο παιχνίδι και δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί της.

Τώρα σε τι δραστηριοποιείσαι;

Έχω αναλάβει πολλά μενού και σε διάφορα νησιά αλλά και σε ένα μαγαζί στα Μελίσσια. Επαγγελματικά μου έκανε καλό. Στην προσωπική μου ζωή όμως, όταν κάποιος δεν με ξέρει και με γνωρίζει, έχει πρόβλημα. Σκέφτεται ότι «αυτός θα είναι διπρόσωπος, κακός και ύπουλος». Και στην ερωτική μου ζωή ακόμη δεν θα προσελκύσει κάποιος τον Τζώρτζη!

Τηλεοπτικές προτάσεις είχες είτε για να βρίσκεσαι στο πάνελ κάποιας εκπομπής είτεως μάγειρας;

Για μάγειρας όχι! Για πάνελ, όμως, είχα 2-3 προτάσεις, τις οποίες αρνήθηκα γιατί δεν μου άρεσαν.

Σε ποιες εκπομπές αναφέρεσαι;

Ήταν εκπομπές καλοκαιρινής σεζόν. Μια πρόταση ήταν του ΣΚΑΙ για την εκπομπή «Σκάσε και κολύμπα» με τη Στέλλα Μιζεράκη και τον Πάνο Ζάρλα, την οποία αρνήθηκα αμέσως. Επίσης, μου είχε γίνει πρόταση για ένα reality του ΑΝΤ1 που τελικά δεν έγινε με celebrities και μη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved