MasterChef: Το ταξίδι στην Ισπανία και η πρώτη σκληρή δοκιμασία των φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό!
Media

MasterChef: Το ταξίδι στην Ισπανία και η πρώτη σκληρή δοκιμασία των φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό!

Η τετράδα των φιναλίστ απολαμβάνει όμορφες στιγμές στην Ισπανία, λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του MasterChef που θα κρίνει και τον φετινό νικητή του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Πάνος και ο Χρήστος οι οποίοι όπως είδαμε από προηγούμενα επεισόδια έφυγαν από το παιχνίδι, ακολούθησαν τους δύο φιναλίστ Μανώλη Σαρρή και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη σε ένα υπέροχο ταξίδι στην Ισπανία.

Απόψε το βράδυ είδαμε τους τέσσερις φίλους να περιπλανιούνται στους δρόμους του Μπιλαμπάο και να δοκιμάζουν πίντσος. Μάλιστα, κάποια στιγμή βρέθηκαν και σε κουζίνα για να φτιάξουν τα δικά τους πίντσος που άρεσαν πολύ σε επαγγελματία σεφ που φημίζεται για τα καλύτερα στην πόλη.

Η παρέα λίγο αργότερα βρέθηκε στο Σαν Σεμπαστιάν, τη μητρόπολη της μοντέρνας γαστρονομίας την οποία ήθελε πάρα πολύ να ανακαλύψει απ’ άκρη σε άκρη.

Λίγο αργότερα όμως ήρθε η ώρα της… αλήθειας. Οι δύο φιναλίστ, ο Μανώλης και η Σπυριδούλα έπρεπε να υποβληθούν σε μία νέα ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία καθώς έπρεπε να δημιουργήσουν ένα υψηλής αισθητικής αλλά και παρασκευών πιάτο. Επρόκειτο για ένα πιάτο με χτένια κονσομέ με μήλο και μάραθο που είχε δημιουργήσει ένας από τους καλύτερους Ισπανούς chef.

Οι δύο φιναλίστ είχαν δύο ώρες στη διάθεσή τους. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος και ο Πάνος είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε μία από τις ωραιότερες παραλίες του Σαν Σεμπαστιάν που «βλέπει» Ατλαντικό.

Επίσης, οι δύο φιναλίστ έπρεπε να δημιουργήσουν μέσα στον χρόνο που τους δόθηκε άλλα δύο πιάτα, ένα με βασικό υλικό το μπαρμπούνι και ένα ακόμα ως επιδόρπιο που ήταν παγωτό ρούμι με χαβιάρι και αβοκάντο.

Ο guest Chef Paulo, ο οποίος και θα ήταν ο μοναδικός που θα ψήφιζε σήμερα τα τρία πιάτα-αντιγραφές, δοκίμασε τις δημιουργίες των δύο φιναλίστ και είχε να τους κάνει πολλές παρατηρήσεις σε αυτή την πρώτη δοκιμασία του τελικού.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα συνέβησαν στην αποψινή δοκιμασία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved