Παίκτης από το MasterChef1 μιλάει έξω από τα «δόντια»:«Δεν έπρεπε η Σπυριδούλα να είναι στον τελικό»
Media

Παίκτης από το MasterChef1 μιλάει έξω από τα «δόντια»:«Δεν έπρεπε η Σπυριδούλα να είναι στον τελικό»

Έμπειρος, ταλαντούχος, γοητευτικός και με λόγο «βαρύ» και ευθύ μιλάει αποκλεστικά στο gossip-tv και τα λέει όλα χωρίς φόβο αλλά με πάθος. 

Τον γνωρίσαμε στο πρώτο Master Chef που προβλήθηκε το 2010 στο Mega Channel.

Έχουν περάσει εννιά χρόνια από τη συμμετοχή στο παιχνίδι μαγειρικής κι έχει κάθε λόγο να έχει άποψη για το ριάλιτι.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μάργαρη, ο οποίος τότε είχε φτάσει στην τελική τετράδα πριν τη φάση του τελικού. O Γιάννης λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του φετινού MasterChef μιλά αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για όλα.

Πώς του φάνηκε το φετινό παιχνίδι; Τι άποψη έχει για τους δυο φιναλίστ και ποια είναι τα προγνωστικά του;


Έχεις παρακολουθήσει το φετινό MasterChef;
«Ναι το έχω παρακολουθήσει και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον»


Θεωρείς ότι στο φετινό MasterChef κυριαρχεί το ριάλιτι στοιχείο σε σχέση με αυτό που συμμετείχες εσύ;
«Καλά, δεν το συζητώ, όλα μετά το δικό μας είχαν στοιχεία ριάλιτι με αποκορύφωμα το φετινό»


Αυτό γίνεται για να μπουν οι παίκτες σε μια διαδικασία να «πουλήσουν» αλλιώς τον εαυτό τους προς τα έξω;
«Γενικά όλα τα παιδιά, αυτό το έχουν δουλέψει πολύ στο μυαλό τους»


Έχουν πάει διαβασμένοι;
«Είναι ένα project που τρέχει εδώ και δέκα χρόνια και εννοείται πως μετά από τόσα χρόνια όλοι οι παίκτες το δουλεύουν στο μυαλό τους. Έχουν δηλαδή ωραίες «λύσεις» στο μυαλό τους. Πώς θα πλασαριστούν»

Σου έχουν ζητήσει συμβουλές οι παίκτες;
«Μόλις τελείωσαν αρκετά παιδιά με πλησίασαν για με ρωτήσουν τι έκανα μετά το τέλος, πώς το διαχειρίστηκα, πώς έπρεπε να αντιδράσουν σε διάφορες περιπτώσεις»


Απόψε θα δούμε τον τελικό, εσύ τι θυμάσαι από τη δική σου διάκριση;
«Τα τέσσερα παιδιά που είχαμε φτάσει στο τέλος, ήμασταν κυρίως παρέα και φίλοι. Δεν είχαμε μεταξύ μας μεγάλο το αίσθημα του ανταγωνισμού. Για να το θέσω και διαφορετικά ήμασταν λιγότερο ψαγμένοι και καθόλου υποψιασμένοι. Δεν ξέραμε καθόλου τι σημαίνει να είσαι στo MasterChef»


Ποια οφέλη αποκόμισες εσύ ως παίκτης του MasterChef; Πόσο σε βοήθησε συμμετοχή σου στο να κάνεις πράγματα μετά;
«Με βοήθησε πολύ στην αναγνωρισιμότητα. Και αυτό για εμάς ήταν δίκοπο μαχαίρι. Πολύ εύκολα μπορεί να σε απογειώσει κι άλλο τόσο εύκολα να σε «χαρακώσει». Όταν ο κόσμος έρχεται να φάει από εσένα έχει άλλες απαιτήσεις και δεν συγχωρεί και λάθη. Έχει απαιτήσεις και υψηλές προσδοκίες. Οπότε πρέπει να το διαχειριστείς σωστά και να δουλέψεις ακόμη πιο σκληρά. Αν δεν είναι αναγνωρίσιμος δουλεύεις λίγο πιο safe»


Στην τελική δυάδα έχει φτάσει ο Μανώλης Σαρρής και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Μίλησε μου λίγο για τους δυο παίκτες.


«Ο Μανώλης είναι μακράν ο καλύτερος όσον αφορά στο τεχνικό κομμάτι διότι πραγματικά το κατέχει, είναι διαβασμένος και πολύ καλός μάγειρας. Η Σπυριδούλα θεωρώ ότι παίζει έναν πολύ καλό ρόλο. Όσον αφορά στο μαγειρικό της κομμάτι, θεωρώ ότι υπήρχαν καλύτεροι παίκτες από τη Σπυριδούλα σαφώς»

Πιστεύεις ότι η Σπυριδούλα χρησιμοποιείσαι περισσότερο το κομμάτι με τα ριάλιτι στοιχεία για να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό;
«Θα πω ότι ίσως το παιχνίδι είχε την ανάγκη στο να παρουσιάσει και τη γυναίκεια παρουσία σαν δυνατό χαρτί»


Σαν να είναι δηλαδή μεθοδευμένο στο να φτάσει γυναίκα στον τελικό;
«Ε… σαν μια ευκαιρία στο να φτάσει γυναίκα στην τελική φάση και κατά πάσα πιθανότητα έτσι όπως βλέπω τα πράγματα θα το πάρει κιόλας. Δώσανε στον Μανώλη το έπαθλο των 10.000 ευρώ από το Silver Award και πάει προς αυτή την κατεύθυνση, να πάρει τον τελικό η Σπυριδούλα και για επικοινωνιακούς λόγους του καναλιού και επειδή το παιχνίδι θα ήθελε να αναδείξει ότι το γυναίκειο φύλο μπορεί να σταθεί και να πάρει τον τίτλο. Γιατί μέχρι τώρα ούτε στην τριάδα δεν είχε φτάσει γυναίκα, ούτε καν τετράδα. Οπότε τώρα τους δίνεται μια ευκαιρία να τις αναδείξουν. Να προωθήσουν τη γυναίκεια παρουσία»

Πιστεύεις ότι αυτό θα είναι δίκαιο;
«Όχι, γιατί ο Μανώλης έχει αποδείξει ότι είναι φοβερός, κάνει απίστευτες παρασκευές και μόνος του γιατί είδαμε ότι και στη Silver week δεν χρειάστηκε τη βοήθεια των παλιών. Στάθηκε πολύ καλά».


Θεωρείς ότι πίσω από τις κάμερες κάνουν λίγο και τα «στραβά μάτια»; Δίνουν περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο σε κάποιους παίκτες χωρίς να το δουν οι τηλεθεατές; Το μοντάζ τι ρόλο παίζει;
«Κοίτα, άλλη διαχείριση είχαν κάνει τότε στο Mega άλλη κάνει τώρα το Star. Μιλάμε για είκοσι προϊόντα. Το προϊόν που έχει την καλύτερη και μεγαλύτερη απήχηση, ναι, θα πάει καλύτερα. Δεν υπάρχει και το ρεαλιστικό κομμάτι από τη στιγμή που ο κόσμος δεν δοκιμάζει, ό, τι θέλουν οι κριτές παρουσιάζουν. Η παρουσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο MasterChef ήταν πραγματικά πολύ καλή. Φοβερός ατακαδόρος και πολύ εύστοχος στα σχόλια του και στις παρατηρήσεις του.

Αν κρίναμε δηλαδή από την εμφάνιση των πιάτων της Σπυριδούλας δεν θα έπρεπε να φτάσει εκεί που είναι. Τέλος πάντων. Μακάρι να το πάρει ο Μανώλης γιατί ρεαλιστικά είναι ο καλύτερος»

Φέτος θεωρώ ότι το MasterChef συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα υστερούσε μαγειρικά.

«Ο Μανώλης είναι από τους παίκτες που άξιζαν να είναι στον τελικό, όπως και ο Πανούλης. Είχε γνώσεις και ο Χρήστος το ίδιο. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν από μέτριοι έως και κακοί»


INFO: Ο Γιάννης Μάργαρης συνεργάζεται με τον Άκη Πετρετζίκη στην αλυσίδα εστιατορίων του «Kitchen Lab Cafe Bistro».

«Συνεργαζόμαστε με τον Άκη, τρέχουμε projects. Ο Άκης μου πρόσφερε μια δουλειά, η οποία με ενδιέφερε γιατί είναι ένα κομμάτι δημιουργικό. Κάνω διάφορα projects και στο εξωτερικό και με μεγάλες εταιρίες», είπε ενώ αναφορικά με τη συνεργασία που είχε με τον πρώην κριτή του στο MasterChef ανέφερε:

«Ο Λευτέρης Λαζάρου με τον οποίο συνεργαστήκαμε ήταν μεγάλο σχολείο για μένα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved