MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού ριάλιτι μαγειρικής! (photos+video)
Media

MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού ριάλιτι μαγειρικής! (photos+video)

Ο μεγάλος τελικός του Master Chef ήταν πράγματι… μαραθώνιος αφού οι δύο φιναλίστ, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Μανώλης Σαρρής έπρεπε να μαγειρέψουν δύο πιάτα, αρκετά απαιτητικά, τέσσερις ολόκληρες ώρες.

Οι δύο φιναλίστ έπρεπε να φτιάξουν ένα πιάτο μπακαλιάρο κονφί σε λάδι αργκάν αλλά και ένα ακόμα με τραγανό ρύζι με αγκινάρες και μαριναρισμένο ραντίτσιο. Ήταν και τα δύο πιάτα προς αντιγραφή που είχε δημιουργήσει ο guest chef Φίλιππος Χρονόπουλος, ο οποίος είναι γνωστός στο χώρο του για την επιτυχημένη του πορεία.

Οι τρεις κριτές μαζί με τον guest chef δοκίμασαν πρώτα τα πιάτα της Σπυριδούλας, η οποία έδειχνε πολύ ικανοποιημένη από την προσπάθειά της. Η ίδια χρειάστηκε να περιμένει αρκετή ώρα στο σαλόνι προκειμένου να δοκιμάσουν οι κριτές και φυσικά η αγωνία της είχε χτυπήσει κόκκινο.

Το ίδιο ικανοποιημένος ήταν και ο Μανώλης ο οποίος είπε ενώπιον των κριτών πως αν και υπήρχαν κάποιες αστοχίες σε κάποιες παρασκευές του, σε γενικές γραμμές ήταν χαρούμενος για το αποτέλεσμα που είχε φέρει.

Ποιος όμως τελικά ήταν ο μεγάλος νικητής;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο και την γκάλερι τον φετινό Master Chef ο οποίος είναι και κατά 50.000 ευρώ πλουσιότερος μιας και αυτό ήταν το έπαθλο του παιχνιδιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved