Elif: Η Γκόντζα ζητάει τη βοήθεια του Ερκούτ για να το σκάσει
Media

Elif: Η Γκόντζα ζητάει τη βοήθεια του Ερκούτ για να το σκάσει

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η πληροφορία για την Ελίφ δυστυχώς δεν οδηγεί πουθενά και όλοι απογοητεύονται.

Η Φεριντέ δεν έχει πληρώσει το αέριο και οι υπάλληλοι της εταιρίας έρχονται για να διακόψουν τη σύνδεση. Η Ζεϊνέπ προθυμοποιείται να πληρώσει εκείνη το λογαριασμό αλλά η Φεριντέ δεν το δέχεται και τον πληρώνει η ίδια με τα τελευταία της χρήματα. Η Φεριντέ, η Τουλάι και η Μελέκ ανησυχούν πως η Ζεϊνέπ σύντομα θα ανακαλύψει πως το εστιατόριο έχει κλείσει εξαιτίας του Βεϊσέλ.

Η Ζεϊνέπ μιλάει στον Σελίμ για τον απλήρωτο λογαριασμό της Φεριντέ. Επειδή και οι δύο πιστεύουν πως η δουλειά στο εστιατόριο πάει καλά, κανείς τους δεν καταλαβαίνει γιατί οι γυναίκες αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα. Ρωτάνε την Τουλάι για το εστιατόριο αλλά εκείνη δεν απαντάει.

Ο Σελίμ βρίσκεται για μια στιγμή μόνος με την Τουλάι και προσπαθεί να της δώσει χρήματα αλλά εκείνη δεν τα δέχεται. Ο Σεντάτ, η μητέρα του, Νεβριγιέ και ο πατέρας του, Γιουσούφ, πηγαίνουν να ζητήσουν το χέρι της Ασουμάν. Η Ασουμάν το σκάει από το σπίτι και πηγαίνει στη θεία της, Ναζάν, η οποία δουλεύει στο σπίτι του Νετζντέτ. Όταν ο Κεμάλ και οι καλεσμένοι του αντιλαμβάνονται πως η Ασουμάν δεν είναι σπίτι, γίνονται έξαλλοι. Όταν φεύγουν οι καλεσμένοι, ο Κεμάλ ξεσπάει στην Ελίφ και την Ιντζί επειδή πιστεύει πως ξέρουν που είναι η Ασουμάν αλλά δεν του το λένε. Για τιμωρία, κλειδώνει σε ένα δωμάτιο τα δύο κοριτσάκια.

Το επόμενο πρωί, ο Κεμάλ πηγαίνει να δει τη Ναζάν γιατί υποψιάζεται πως η Ασουμάν μπορεί να πήγε εκεί. Ο Νετζντέτ υπόσχεται στη Ναζάν να βοηθήσει την Ασουμάν και να της βρει και δουλειά. Θέλει να γίνει η κοπέλα η νταντά της εγγονής του στο κτήμα των Εμιρόγλου.

Η Ασουμάν δέχεται την προσφορά του παρά τις αντιρρήσεις της Ναζάν. Η Ασουμάν όμως είναι αποφασισμένη να μην επιστρέψει σπίτι της. Η Ιντζί ανησυχεί για την Ασουμάν και φοβάται μήπως της συμβεί κάτι κακό. Η Ελίφ προσπαθεί να την παρηγορήσει. Την επόμενη μέρα, η Τουλάι πηγαίνει στο κτήμα και βοηθάει τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ.

Η Τουγτσέ συμπαθεί πολύ την Τουλάι και χαίρεται όταν τη βλέπει. Η Γκόντζα δεν καταφέρνει να πείσει τον Νετζντέτ να κάνει έκτρωση αλλά καταφέρνει να τον κάνει έξαλλο. Η Γκόντζα ζητάει τη βοήθεια του Ερκούτ για να το σκάσει αλλά εκείνος της λέει πως δεν θέλει να κάνει εχθρό του τον Νετζντέτ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved