Elif: Θρήνος! Οι δύσκολες στιγμές που συγκινούν!
Media

Elif: Θρήνος! Οι δύσκολες στιγμές που συγκινούν!

Δραματικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδιο της σειράς Elif.

Οι ήρωες της σειράς θα ζήσουν δραματικές σειρές που θα αλλάξουν ριζικά τις αποφάσεις τους.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε:

Η Ζεϊνέπ μιλάει στον Σελίμ για τον απλήρωτο λογαριασμό της Φεριντέ. Επειδή και οι δύο πιστεύουν πως η δουλειά στο εστιατόριο πάει καλά, κανείς τους δεν καταλαβαίνει γιατί οι γυναίκες αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα. Ρωτάνε την Τουλάι για το εστιατόριο αλλά εκείνη δεν απαντάει.

Ο Σελίμ βρίσκεται για μια στιγμή μόνος με την Τουλάι και προσπαθεί να της δώσει χρήματα αλλά εκείνη δεν τα δέχεται. Ο Σεντάτ, η μητέρα του, Νεβριγιέ και ο πατέρας του, Γιουσούφ, πηγαίνουν να ζητήσουν το χέρι της Ασουμάν. Η Ασουμάν το σκάει από το σπίτι και πηγαίνει στη θεία της, Ναζάν, η οποία δουλεύει στο σπίτι του Νετζντέτ. Όταν ο Κεμάλ και οι καλεσμένοι του αντιλαμβάνονται πως η Ασουμάν δεν είναι σπίτι, γίνονται έξαλλοι.

Όταν φεύγουν οι καλεσμένοι, ο Κεμάλ ξεσπάει στην Ελίφ και την Ιντζί επειδή πιστεύει πως ξέρουν που είναι η Ασουμάν αλλά δεν του το λένε. Για τιμωρία, κλειδώνει σε ένα δωμάτιο τα δύο κοριτσάκια. Το επόμενο πρωί, ο Κεμάλ πηγαίνει να δει τη Ναζάν γιατί υποψιάζεται πως η Ασουμάν μπορεί να πήγε εκεί.

Ο Νετζντέτ υπόσχεται στη Ναζάν να βοηθήσει την Ασουμάν και να της βρει και δουλειά. Θέλει να γίνει η κοπέλα η νταντά της εγγονής του στο κτήμα των Εμιρόγλου.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις δύσκολες στιγμές που θα συγκινήσουν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved