Τελικός Master Chef: Η απίθανη μαμά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και ο… χαμός στο Twitter! (photos)
Media

Τελικός Master Chef: Η απίθανη μαμά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και ο… χαμός στο Twitter! (photos)

Ο μεγάλος τελικός του Master Chef το βράδυ της Τετάρτης προκάλεσε έναν μικρό… σεισμό τόσο τηλεοπτικά όσο και σε επίπεδο social media καθώς είχαν πολύ… ψωμί τόσο οι προσωπικότητες που έδωσαν το παρών όσο και τα όσα συνέβησαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Εννοείται πως οι μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι δύο φιναλίστ αλλά και οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης.

Όμως, τελικά την… παράσταση όταν έσβησαν τα φώτα του λαμπερού τελικού, άλλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής! Πρόκειται για τη μητέρα του αγαπημένου σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου ο οποίος φημίζεται για το χιούμορ του και τις ατάκες φωτιά που συνηθίζει να πετάει.

Η κυρία Μαρία λοιπόν, έδωσε το παρών στο πλατό όπου φιλοξενήθηκε ο μεγάλος τελικός του Master Chef και φυσικά έκανε ό,τι μπορούσε για να εμψυχώνει τον γιο της, δείχνοντας πραγματικά περήφανη για εκείνον.

Ένα φωτογραφικό στιγμιότυπό της μάλιστα, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου ενώ έχει προκαλέσει έναν μικρό… χαμό στο Twitter.

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία που κοντεύει να γίνει… viral!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved