Πέτα τη φριτέζα: Ξαφνικός γάμος για τον Σεφ Ορλώφ! (Exclusive Photos- Video)
Media

Πέτα τη φριτέζα: Ξαφνικός γάμος για τον Σεφ Ορλώφ! (Exclusive Photos- Video)

Αυτή κι αν θα είναι έκπληξη! Τι κι αν όλη την τηλεοπτική σεζόν τον βλέπαμε διχασμένο ανάμεσα σε δύο γυναίκες, τελικά τη μία την παντρεύεται! 

Πω, πω πω, τι έχει να γίνει στο επεισόδιο της πολύ πετυχημένης σειράς του Ant1, Πέτα τη φριτέζα, την επόμενη εβδομάδα.

Οι fans της τηλεοπτικής σειράς που σκίζει στους πίνακες τηλεθέασης στην prime time, από το ξεκίνημα παρακολουθούν την, τη λες και πολύπλευρη, ερωτική ζωή του πασίγνωστου Σεφ Κίμωνα Ορλώφ (δηλαδή του Φάνη Μουρατίδη). Από τις πρώτες μέρες που βρέθηκε στο Φτασμένο, για να σώσει τη Λαγουδέρα, την ταβέρνα του τηλεοπτικού βιολογικού πατέρα του Αντρέα Μπασκιά (Γιάννης Μπέζος), βρέθηκε να "παίζει" με δύο γυναίκες.

Από τη μία η εντυπωσιακή μαγείρισσα Φωτεινή Σπετσιώτη (Πηνελόπη Πλάκα) και από την άλλη η χωρισμένη ζαχαροπλάστισσα Μαριέττα Έσπερ (Νικολέτα Κοτσαηλίδου).

Και οι δύο τον γοήτευσαν και με τις δύο κάτι έκανε, αλλά μία από τις δύο τελικά τον οδηγεί στην εκκλησία όπου και παντρεύονται κρυφά!

Οι δυο τους και ο παππάς (Δημήτρης Δεγαϊτης). Μόνο. Και δεν είναι κι ένας συνηθισμένος γάμος αφού νύφη και γαμπρός παντρεύονται μετά από μια νύχτα με άφθονο αλκοόλ. Δηλαδή "τύφλα".

Το Gossip-tv.gr βρέθηκε στο γύρισμα του γάμου που έγινε στο γραφικό και πανέμορφο παρεκκλήσι του Αγίου Ανδρέα στην Παιανία και "ευχήθηκε" κιόλας στους "νιόπαντρους". Για να δούμε, λοιπόν, ποιά είναι η νύφη στο πλευρό του Chef Κίμωνα Ορλώφ;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved