Elif: Η Μελέκ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα
Media

Elif: Η Μελέκ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η υγεία της Αλιγιέ φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα.

Ο γιατρός είναι αισιόδοξος πως σύντομα θα είναι εντελώς καλά. Ο Σελίμ κάνει ένα δώρο στη Ζεϊνέπ με αφορμή το μωρό, που περιμένουν. Της χαρίζει ένα βιβλίο για νέους γονείς και το διαβάζουν μαζί.

Ο Κεμάλ συνεχίζει να παίζει χαρτιά με τους φίλους του. Η Ελίφ και η Ιντζί προσπαθούν να φροντίσουν τους εαυτούς τους. Ο Κεμάλ χρησιμοποιεί τα κοριτσάκια σαν υπηρέτριες και κάθε βράδυ παίζει χαρτιά με τους φίλους του. Η Τουλάι συνειδητοποιεί πως η Ασουμάν προσπαθεί να πλησιάσει τον Κενάν και αισθάνεται άβολα, δεν την εμπιστεύεται.

Ο Νετζντέτ πιέζει την Ασουμάν να ξελογιάσει τον Σελίμ αλλά εκείνη έχει ερωτευθεί τον Κενάν και δεν μπορεί να τον βγάλει στιγμή από το μυαλό της. Ο Κενάν πηγαίνει την Τουγτσέ στον κινηματογράφο και η Ασουμάν τρελαίνεται από τη χαρά της όταν την καλεί και εκείνη. Ο Σελίμ, ο Κενάν και η Τουλάι πίνουν καφέ και ο Κενάν ρωτάει πως πάει η δουλειά της Μελέκ στο εστιατόριο.

Η Τουλάι προσπαθεί να αποφύγει την απάντηση και όταν ο Κενάν μένει μόνος με τον Σελίμ τον ρωτάει τι συμβαίνει και εκείνος του λέει πως ξέρει ότι η Μελέκ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και πως σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με το εστιατόριο. Ο Κενάν αποφασίζει να επισκεφθεί τη Μελέκ και να μάθει την αλήθεια…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved