Μετά το MasterChef τι; Η επόμενη μέρα για τον Ζαχίρ! Τι αποκαλύπτει ο ίδιος; (photos)
Media

Μετά το MasterChef τι; Η επόμενη μέρα για τον Ζαχίρ! Τι αποκαλύπτει ο ίδιος; (photos)

Η αναγνωρισιμότητα που απέκτησε ο Ζαχίρ μέσα από το MasterChef όπως ήταν φυσικό, έφερε την επανεμφάνιση ορισμένων ανθρώπων που είχαν χαθεί από τη ζωή του.

Ο Ζαχίρ σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τα μηνύματα που έχει δεχθεί από τον κόσμο ακόμα και από την άλλη άκρη της γης, αλλά και για τη δύσκολη οικονομική του κατάσταση.

«Άνθρωποι που κάποτε δεν με υπολόγιζαν καθόλου και δεν γούσταραν την παρέα μου μου έστειλαν μηνύματα. Ως χαρακτήρας είμαι αυστηρός και μια ζωή ήμουν προβληματισμένος με διάφορα πράγματα. Αυτό που με απασχολούσε περισσότερο ήταν να γίνω καλός μάγειρας και να πετύχω τον στόχο μου, να δουλέψω σε κουζίνες και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Η διασκέδαση έπαιζε πάντα δεύτερο ρόλο στη ζωή μου».

Η αποχώρηση του Ζαχίρ σήμανε και τη λύτρωσή του από τις φοβίες που είχε κατά τη διάρκεια του Master Chef.

«Αυτό που με έχει συγκινήσει πάρα πολύ είναι η αποδοχή του κόσμου. Στο Facebοok δεν είχα το κανονικό μου όνομα και το έβαλα μια μέρα πριν παίξει το επεισόδιο της αποχώρησής μου. Μέσα σε δύο μέρες έλαβα πολλά μηνύματα με θετικά σχόλια και ευχές. Από εκεί που φοβόμουν πως όλα θα ήταν αρνητικά, όλα ήταν υπέροχα. Έλαβα μηνύματα από Αυστραλία, Αμερική, Καναδά. Δεν ήξερα πώς να τους ευχαριστήσω και δεν προλάβαινα να απαντήσω στα μηνύματα. Από εκεί και πέρα, δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό στη ζωή μου. Και πριν μπω στο Master Chef αλλά και τώρα που μιλάμε δεν είμαι σε καλή οικονομική κατάσταση».

Τι θα κάνει λοιπόν από εδώ και στο εξής ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής; Η απάντηση παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved