Συγκλονίζει ο Ζαχίρ: «Μας πέταξαν στη θάλασσα. Ξεφούσκωσαν το φουσκωτό και μας άφησαν μεσοπέλαγα»
Media

Συγκλονίζει ο Ζαχίρ: «Μας πέταξαν στη θάλασσα. Ξεφούσκωσαν το φουσκωτό και μας άφησαν μεσοπέλαγα»

MasterChef: Η εξομολόγηση ζωής ράγισε καρδιές στην οντισιόν του στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star. Όμως ο Ζαχίρ, ο Αφγανός παίκτης του επιτυχημένου ριάλιτι, είχε και πολλά ακόμα να περιγράψει και πράγματι συγκλονίζουν. 

O Ζαχίρ σε πρόσφατη συνέντευξή του, περιέγραψε την ανατριχιαστική ιστορία που έζησε μεσοπέλαγα, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αντιμετώπισε κινδύνους που θα μπορούσαν να στοιχίσουν ακόμα και τη ζωή του.

«Όντως, είναι θαύμα που ζω ακόμα. Το 2005 πέρασα από το Αϊβαλί στην Ελλάδα ως παράνομος μετανάστης. Κάποια στιγμή μας πέταξαν στη θάλασσα. Ξεφούσκωσαν το φουσκωτό μας και μας άφησαν μεσοπέλαγα στο έλεος του Θεού. Ύστερα από τέσσερις ώρες που κολυμπούσαμε, βγήκαμε στα παράλια της Τουρκίας.

Από δώδεκα άτομα, είχαμε μείνει δέκα. Έλειπαν δύο άνθρωποι. Έκλαιγα και έλεγα στους υπόλοιπους πως πρέπει να μπούμε ξανά στη θάλασσα και να τους βρούμε. Τελικά, μαζί με ένα άλλο παιδί βρήκαμε ένα φουσκωτό και με τα κουπιά στα χέρια ξεκινήσαμε να ψάχνουμε. Η συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας του παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved