Πρεμιέρα αύριο για τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ με πρωταγωνίστρια οκτάχρονο κορίτσι που λατρέψαμε (Pics)
Media

Πρεμιέρα αύριο για τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ με πρωταγωνίστρια οκτάχρονο κορίτσι που λατρέψαμε (Pics)

Το οκτάχρονο κορίτσι που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ  από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου.

Η νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ «Η κόρη μου» θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18.10.


Η Οϊκιού είναι ένα πολύ έξυπνο 8χρονο κορίτσι που ξεχωρίζει από τους συνομηλίκους της. Όταν την εγκαταλείπει η θεία της, με την οποία μένει από τότε που γεννήθηκε, αναγκάζεται να βρει τον πατέρα της, Ντεμίρ, που δεν έχει δει ποτέ πριν. Ο Ντεμίρ είναι ένας απατεώνας, ο οποίος έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη στη ζωή του. Συλλαμβάνεται την ημέρα που πηγαίνει να τον βρει η Οϊκιού.

Ο Ντεμίρ αφήνεται ελεύθερος από το δικαστήριο με τον όρο να φροντίζει την κόρη του. O Ντεμίρ, που γνωρίζει την Οϊκιού εκείνη τη μέρα, δεν θέλει να ζήσει μαζί της. Με τον συνέταιρό του, Ουγούρ, από τη μια μεριά προσπαθούν να γλυτώσουν από την Οϊκιού κι από την άλλη καταστρώνουν σχέδιο για μια μεγάλη αρπαχτή. Η Τζαντάν, βρίσκεται στο στόχαστρο αυτής της μεγάλης αρπαχτής. Περίεργες συμπτώσεις θα τους φέρουν κοντά και όλα θα ανατραπούν…


ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Οϊκιού
Η Οϊκιού είναι ένα κορίτσι που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που προκαλεί εξασθένιση της μνήμης. Ο πατέρας της θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει θυσιάζοντας τα πάντα. Η οχτάχρονη Οϊκιού ζει χωρίς τους γονείς της, με την θεία της που την μεγάλωσε από μωρό, αλλά δεν της προσφέρει καμία στοργή και φροντίδα. Όταν η θεία της την εγκαταλείπει, το μόνο που της αφήνει είναι ένα γράμμα με το όνομα του πατέρα της και την προτροπή να τον βρει. Η Οϊκιού δεν έχει άλλη επιλογή από το να αναζητήσει τον πατέρα της, Ντεμίρ.

Ντεμίρ
Δυστυχώς ο Ντεμίρ είναι ένας ανεύθυνος ενήλικας και απατεώνας που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο. Έχει διαρκώς μπλεξίματα με τον νόμο και συλλαμβάνεται την ημέρα που η Οϊκιού τον αναζητά. Η πρώτη φορά που βλέπει την κόρη του είναι στο δικαστήριο όταν η Οϊκιού ζητά να μείνει με τον πατέρα της. Ο Ντεμίρ αφήνεται ελεύθερος από το δικαστήριο με την προϋπόθεση ότι θα αναλάβει την φροντίδα της κόρης του. Εκείνος όμως έχει στο μυαλό του πώς θα την ξεφορτωθεί και πώς θα κάνει το μεγάλο κόλπο!

Τζαντάν
Ο στόχος του Ντεμίρ είναι η Τζαντάν, μια κοπέλα που έχει μια φαινομενικά ήσυχη ζωή. Η πρώτη συνάντηση της Οϊκιού με την Τζαντάν γίνεται σε ένα καφέ. Το κορίτσι την πλησίασε για να της πει δήθεν τα χαρτιά και για να την πείσει να της δώσει λίγα χρήματα ώστε να πληρώσουν ο Ντεμίρ και εκείνη, τον λογαριασμό μια και είχαν κάτσει να φάνε χωρίς δεκάρα στην τσέπη! Η Τζαντάν χάρη στον χαρακτήρα της και την καλόκαρδη φύση της θα αποτελέσει έναν καταλύτη στη σχέση του Ντεμίρ και της Οϊκιού.

Ουγούρ
Είναι φίλος του Ντεμίρ και ζει από απάτες και κλοπές. Αυτόν γνωρίζει πρώτα η Οϊκιού όταν αναζητά τον πατέρα της. Την παίρνει αμέσως στο δικαστήριο με την ελπίδα ότι η παρουσία της θα οδηγήσει στην αποφυλάκιση του Ντεμίρ! Ωστόσο και το δικό του το μυαλό είναι προσανατολισμένο στο μεγάλο κόλπο που σχεδιάζουν μαζί με τον Ντεμίρ και πιστεύουν ότι θα αλλάξει τη ζωή τους.


Τζεμάλ
Παιδικός φίλος του Ντεμίρ που έχουν μεγαλώσει μαζί στο ορφανοτροφείο. Συνεργάζονται στις ...δουλειές. Στην τελευταία όμως ο Τζεμάλ συνελήφθη και μετά από οκτώ χρόνια φυλακή βγαίνει και θέλει να πάρει εκδίκηση. Θέλει να καταστρέψει τον Ντεμίρ.

Ασού
Η μητέρα της Οϊκιού που την εγκατέλειψε από μωρό. Η μικρή δεν την έχει γνωρίσει ποτέ και νομίζει ότι είναι νεκρή. Έχει μεγαλώσει στο ορφανοτροφείο με τον Ντεμίρ και τον Τζεμάλ. Είχε σχέση με τον Τζεμάλ αλλά πάντα αγαπούσε τον Ντεμίρ. Είχε εξαφανιστεί από τη ζωή τους αλλά μετά την αποφυλάκιση του Τζεμάλ τα πράγματα αλλάζουν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved