Media

Elif: Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ σοκάρονται όταν… (Photos)

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, o Νετζντέτ μαθαίνει για την επιδρομή της αστυνομίας στο σπίτι του Κεμάλ και έξαλλος του λέει πως η συμφωνία τους ακυρώνεται.

Ο Κεμάλ τον παρακαλεί να τον συγχωρέσει και καταφέρνει να αλλάξει γνώμη στον Νετζντέτ. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο κτήμα να δει την Τουλάι και την Ζεϊνέπ. Η Τουλάι γίνεται έξαλλη μόλις τον βλέπει και του ζητάει να φύγει. Ο Βεϊσέλ της λέει πως έχει δικαίωμα να δει την κόρη του και κατευθύνεται στο δωμάτιο της Ζεϊνέπ.

Η Τουλάι του λέει πως δεν πρέπει να κουράσει τη Ζεϊνέπ και εκείνος αποκαλύπτει πως πούλησε το εστιατόριο της Μελέκ. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ σοκάρονται όταν το ακούν. Όταν ο Κενάν μπαίνει στο δωμάτιο, η Τουλάι απομακρύνει τον Βεϊσέλ. Ο Κενάν τους ρωτάει τι συμβαίνει και η Τουλάι αναγκάζεται να αποκαλύψει την αλήθεια. Ο Κενάν θυμώνει και ζητάει να μιλήσει μόνος του με τον Βεϊσέλ.

Του λέει πως δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό, που έκανε και τον διώχνει. Η Ζεϊνέπ είναι έξαλλη και θέλει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Βεϊσέλ αλλά ο Σελίμ της ζητάει να σκεφθεί την κόρη τους, να ηρεμήσει και να μείνει στο κρεββάτι. Η Τουλάι έρχεται και τους εξηγεί πως εκείνη και η Μελέκ ανακάλυψαν πολύ αργά τι είχε κάνει ο Βεϊσέλ…

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved