Τι σχεδιάζουν τα κανάλια - Ποιοι ανανεώνουν και ποιοι «εμπλέκονται» σε μεταγραφές; (photos)
Media

Τι σχεδιάζουν τα κανάλια - Ποιοι ανανεώνουν και ποιοι «εμπλέκονται» σε μεταγραφές; (photos)

Ο Ιούνιος, πέρα από το καλοκαίρι και τα... κουνούπια, φέρνει και πονοκέφαλο στα διευθυντικά στελέχη των καναλιών, τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας των αποφάσεων για τους σταθμούς.

Ο προγραμματισμός των καναλιών ξεκινά κλείνοντας πρώτα τα εσωτερικά μέτωπα, πραγματοποιώντας δηλαδή τις ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν με τα πρόσωπα εκείνα που φέρνουν στο κανάλι τηλεθέαση, έσοδα και πρεστίζ.

Στη συνέχεια εξετάζουν τα slots που θέλουν να ενισχύσουν και τα προγράμματα που δυνητικά θα βελτιώσουν τη συνολική τηλεθέαση και θα προκαλέσουν αίσθηση.

Ο ΑΝΤ1, για παράδειγμα, που έχει διανύσει μια αξιοσημείωτη σεζόν, θα προσπαθήσει να κρατήσει όλα του τα πρωτοκλασάτα ονόματα, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και σημειώνουν πρωτιές στις ζώνες τους, ενώ το κομμάτι της μυθοπλασίας μάλλον θα ενισχυθεί.

Πέρα από τα σίριαλ που συνεχίζουν για δεύτερη σεζόν, έρχονται και τρία ακόμη.

Μάλιστα, το σίριαλ "Άγριες Μέλισσες" λέγεται πως είναι η ακριβότερη παραγωγή της δεκαετίας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Μενεγάκη και ο Χρήστος Φερεντίνος θα είναι και του χρόνου στις επάλξεις.

Στον ALPHA θα συνεχίσουν για ακόμη μία χρονιά την επιτυχημένη συνταγή των τελευταίων χρόνων, ποντάροντας στη μυθοπλασία, ισχυρό όπλο του σταθμού.

Το Σόι Σου τελειώνει, ενώ παραμένουν το Έλα Στη Θέση Μου και Η Μουρμούρα.

Στα σκαριά βρίσκονται τρεις νέες σειρές, Κρατάς Μυστικό, Love After Love, και Αστέρια στην άμμο.

Το Λόγω Τιμής και τα σίκουελ των σειρών Πολυκατοικία και Κόκκινο Δωμάτιο θα είναι τα νέα μεγάλα στοιχήματα του ΣΚΑΙ.

Οι ξένες ταινίες θα έχουν και πάλι σημαντικό μερίδιο στο πρόγραμμα του Star, ενώ θα υπάρξει και ένα νέο πρότζεκτ στο οποίο ποντάρουν πολλά οι ιθύνοντες του σταθμού.

Το OPEN, επενδύει και πάλι στο Ου Φονεύσεις, του Πάνου Κοκκινόπουλου, ενώ ποντάρει πολλά και στη νέα υπερπαραγωγή, Το Κόκκινο Ποτάμι, που αφορά τον διωγμό των Ποντίων.

Στο πρώτο μισό της σεζόν θα δούμε σίγουρα και το X-Factor, του οποίου τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Να υπενθυμίσουμε πως στην παρουσίαση θα είναι η Δέσποινα Βανδή, ενώ στην κριτική επιτροπή οι: Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Μάστορας, Γιώργος Θεοφάνους και Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού θα συνεχίσει κανονικά, όπως και αυτό του Σαββατοκύριακου.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί, τι σχεδιάζουν τα κανάλια για τη νέα σεζόν, ποια προγράμματα σταματούν, ποια έρχονται, ποιοι είναι οι τηλεστάρ που ανανεώνουν και ποιοι εμπλέκονται σε μεταγραφικά σενάρια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved