Elif: Ο γιατρός έχει άσχημα νέα για τη Ζεϊνέπ (Photos)
Media

Elif: Ο γιατρός έχει άσχημα νέα για τη Ζεϊνέπ (Photos)

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Αρζού γίνεται έξαλλη όταν βλέπει τη φωτογραφία της Τουγτσέ με την Ασουμάν.

Ο Νετζντέτ τη ρωτάει τι συμβαίνει και η Αρζού του λέει πως η Ασουμάν χρησιμοποιεί την κόρη της για να πλησιάσει τον Κενάν και πως εκείνη δεν θα το επιτρέψει αυτό να συμβεί. Ο Νετζντέτ της εξηγεί πως εκείνος κανόνισε να πάρει αυτή τη δουλειά η Ασουμάν και της αποκαλύπτει το σχέδιο του.

Η Αρζού όμως πιστεύει πως η Ασουμάν θέλει τον Κενάν. Πηγαίνει στο κτήμα και τραβάει φωτογραφίες του Κενάν και της Ασουμάν ενώ παίζουν με την Τουγτσέ και τις δείχνει στον Νετζντέτ. Εκείνος, όταν βλέπει τις φωτογραφίες, τηλεφωνεί στην Ασουμάν αλλά δεν μπορεί να τη βρει. Ο γιατρός έχει άσχημα νέα για τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ. Η Μελέκ αποφασίζει να πάει στο αστυνομικό τμήμα για να μάθει αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση της Ελίφ.

Όταν βλέπει ένα κοριτσάκι, που της θυμίζει την κόρη της, το ακολουθεί αλλά βιώνει μια άσχημη εμπειρία. Ενώ ο Κεμάλ βλέπει τηλεόραση, η Ελίφ βρίσκει ευκαιρία να το σκάσει. Η Ίντζί λυπάται που βλέπει την Ελίφ να φεύγει. Η Ελίφ δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται την Ίντζι και φοβάται πως ο Κεμάλ θα της φερθεί άσχημα όταν καταλάβει πως το έχει σκάσει. Έτσι αποφασίζει να επιστρέψει και η Ιντζί δεν κρύβει τη χαρά της.

Ο Νετζντέτ δεν επιτρέπει στην Γκόντζα να κυκλοφορεί μόνη της και της λέει πως μπορεί να βγαίνει στον κήπο για βόλτα μαζί με τη Ναζάν. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ επιστρέφουν στο κτήμα και η Ζεϊνέπ πηγαίνει αμέσως στο δωμάτιό της. Ο Σελίμ ανακοινώνει τα άσχημα νέα τους στην οικογένεια…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved