Γεωργίου: Απίστευτο! Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί ν' αποκαλύψει πού πάει η νέα σειρά του
Media

Γεωργίου: Απίστευτο! Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί ν' αποκαλύψει πού πάει η νέα σειρά του

Κι όμως, υπάρχει λόγος που ο Ανδρέας Γεωργίου δεν μπορεί να πει με ποιο κανάλι συζητάει και αν έχει συμφωνήσει για την προβολή της νέας του σειράς από τη συχνότητα. 

Ακόμα και αν η ομάδα του «Τατουάζ» κλείσει σε άλλο κανάλι πλην του Alpha, καμία ανακοίνωση δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα από τα τέλη Ιουνίου, οπότε και τελειώνει η σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα στο συμβόλαιο του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου από τον Alpha.

Δείτε την ρήτρα που έχουν στο συμβόλαιό τους στην gallery που ακολουθεί:

Η επιτυχία του «Τατουάζ», δεν φαίνεται ότι στάθηκε αρκετή, έτσι ώστε να τα βρουν οι δυο πλευρές, δηλαδή ο δημιουργός και ο Alpha.

Αντίθετα, οι διαφωνίες του Ανδρέα Γεωργίου και των συνεργατών του με τους υπεύθυνους του Alpha ήταν αρκετές. Το σίγουρο είναι πως οι δημιουργοί της σειράς «8 λέξεις» ποντάρουν πολύ στην ώρα προβολής της σειράς, αφού θέλουν από την αρχή να είναι προκαθορισμένη και να μην υπάρξουν αλλαγές σε αυτόν τον τομέα.

Αυτός, ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους του "διαζυγιού", αφού το Τατουάζ κατά τη διάρκεια της σεζόν άλλαξε ώρα και αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στους δημιουργούς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved