Σπύρος Παπαδόπουλος: Η Βανδή, οι επιλεκτικές δουλειές και η παρουσίαση του «Στην υγειά μας» (video)
Media

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η Βανδή, οι επιλεκτικές δουλειές και η παρουσίαση του «Στην υγειά μας» (video)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι από τους ανθρώπους που σπανίως παραχωρεί συνεντεύξεις στα μέσα.

Αυτή τη φορά όμως έκανε την εξαίρεση και μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr.

Ο γνωστός ηθοποιός πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση «Το Δικό μας Σινεμά», το οποίο θα παρουσιαστεί στο πλήρως ανακαινισμένο θέατρο Άλσος, στο Πεδίο του Άρεως στις 12 Ιουνίου.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η επαναλειτουργία του θεάτρου αποτελεί «μεγάλη υπόθεση» τόσο για τη γύρω περιοχή όσο και για την υπόλοιπη Αθήνα και ο ενθουσιασμός του είναι έκδηλος, αφού όπως τόνισε πρόκειται για έναν «ιστορικό χώρο». Παράλληλα, ανέφερε ότι ο νέος κόσμος επιλέγει τέτοιου είδους παραστάσεις, καθώς η εποχή στην οποία αναφέρεται η παράσταση είναι «ένας γοητευτικός κόσμος για τους νέους ανθρώπους».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ένας ηθοποιός επιλεκτικός, ο οποίος δεν λέει συχνά το «ναι» σε τηλεοπτικές και θεατρικές δουλειές. Ο ίδιος μας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό με απόλυτη ειλικρίνεια και ξεκαθάρισε τι ρόλο παίζουν τα οικονομικά δεδομένα για εκείνον.

Στην εν λόγω παράσταση θα συμπρωταγωνιστήσει με τη Δέσποινα Βανδή και ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν τη γνώριζε καθόλου ως ηθοποιό, ενώ ρώτησε και έμαθε για εκείνη.

Εκτός από ηθοποιός όμως είναι και παρουσιαστής, αφού εδώ και πολλές χρονιές παρουσιάζει την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Απολαμβάνει με τον ίδιο τρόπο την παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής και τι χρειάζεται να κάνει ο ίδιος για να παραμένει μια επιτυχημένη εκπομπή;

Τι δηλώνει για τη Δέσποινα Βανδή και τον τρόπο που στέκεται στο θεατρικό σανίδι;

Οι απαντήσεις από τον ίδιο στην ακόλουθη αποκλειστική συνέντευξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved